6 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

6 kamer vrijstaande woning te koop

Quatrebras 4
1171 Badhoevedorp
32x32 house
255 m²
32x32 bedroom
3

€ 1.210.000 v.o.n.


Laatste vrijstaande villa beschikbaar op 1 van de mooiste plekjes binnen Park Quatrebras!

In het prachtige nieuwe woongebied "Park Quatrebras" in Badhoevedorp zal deze bijzondere vrijstaande villa worden gebouwd. Deze grote villa beschikt over circa 255 m2 woonoppervlakte en is gelegen op een kavel van maar liefst 736 m2. De ligging én de speelse ronde vorm van de kavel is tevens het vermelden waard; gelegen aan de rand van het fraai aangelegde park met uitzicht op veel water en plantsoenen. Heel bijzonder!

Deze luxe villa brengt u veel comfort. Een entree met separate garderobe, een ruime woonkeuken en tuingerichte woonkamer. Liever de indeling toch iets anders? Deze villa is zelfs aan vier zijden uit te bouwen! Graag denkt de architect met u mee om uw woonwensen te laten integreren in het fraaie ontwerp. Ook zou u kunnen denken aan een werkruimte, sauna of zelfs een zwembad.

In de tuin treft u een vrijstaande Tuinkamer. Deze geïsoleerde en lichte ruimte biedt ruimte voor een speelkamer, werkruimte of atelier. Tevens is hier een berging in opgenomen.

Op de verdiepingen treft u meerdere ruime slaapkamers en badkamers. Uiteraard kunt u de mogelijkheden bespreken om de verdiepingen te voorzien van een andere indeling of meerdere badkamers.

De getoogde panorama-pui op de 2e verdieping is een lust voor het oog. Niet alleen maakt deze pui het ontwerp zeer bijzonder, het uitzicht over het park van binnenuit is fenomenaal.

De bouw zal na de zomer aanvangen en al in het voorjaar zal de villa worden opgeleverd!

Neem contact met ons op voor meer informatie en toelichting op 020-5437375, Brockhoff Nieuwbouwmakelaars.

Locatie:
Aan de rand van de Haarlemmermeer, waar slechts de ringvaart het dorp scheidt van Amsterdam, heeft de omlegging van snelweg A9 ruimte gemaakt voor een luxe woonwijk waar diverse woontypes met zorg ontwikkeld zijn. Ook heeft de omlegging ervoor gezorgd dat er veel wordt voorzien in groen en ruimte om te spelen. Badhoevedorp is met recht een dorp in ontwikkeling. De komende jaren worden er 1.200 nieuwe woningen gebouwd, en de eerste fase Park Quatrebras is misschien wel meteen de mooiste!

Badhoevedorp is zeer centraal gelegen. Niet alleen slechts op 10-15 minuten van het stadshart van Amstelveen of het centrum van Amsterdam en Haarlem, maar ook de rest van de wereld: Schiphol ligt om de hoek. Ook de snelwegen A4, A5 en A9 zijn snel bereikbaar. Ook aan voorzieningen komt u niets te kort;

  • 4 basisscholen, waaronder openbaar, christelijk, katholiek en daltononderwijs
  • 3 supermarkten en een ruime keus in speciaalzaken
  • Kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en mogelijkheden voor BSO
  • Zwembaden waar zwemles en vrij zwemmen mogelijk is
  • Diverse sportverenigingen zoals voetbal, hockey, tennis, handbal, atletiek etc.
  • Direct openbaar vervoer naar Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Amstelveen en Schiphol.
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op