2 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

6 kamer vrijstaande woning te koop

de Hoef Westzijde 20
1426 AS De Hoef
32x32 house
232 m²
32x32 bedroom
4
32x32 bathroom
3
32x32 garage
1

€ 1.075.000 k.k.


Uniek gelegen, opnieuw opgebouwde vrijstaande woonboerderij op 2.280 m² grond met aan de voorzijde de rivier de Kromme Mijdrecht en aan de andere zijde prachtig uitzicht over landerijen. Heerlijk vrij wonen op korte rij-afstand van Amsterdam. Zo bent u binnen een half uur al op de Zuid-as in Amsterdam!
Ook de Luchthaven Schiphol is mede door de nieuwe N201 in mum van tijd te bereiken.
Deze woonboerderij is in 2008 door de huidige eigenaar geheel opnieuw opgebouwd waarbij veel monumentale details onder toezicht van monumentenzorg zijn behouden. In de tuin is een bijgebouw met gastenverblijf voorzien van eigen badkamer en keukentje gesitueerd. Tevens is hierin een grote garage met ruimte voor auto, tuingerei en werkplaats. Het huis heeft ook een eigen aanlegplaats voor een boot in de rivier.

Bouwjaar 2008, woonoppervlakte circa 232 m² (inclusief bijgebouw), oplevering in overleg.

Indeling begane grond: zodra u de woning betreedt geeft de royale hal direct een ruimtelijk gevoel door de balustrade op de eerste verdieping. In de hal is een meterkast, garderoberuimte en een ruim toilet met fontein aanwezig.

De woonkamer geeft veel sfeer en heeft een fraai uitzicht over de rivier de Kromme Mijdrecht en tuin en de weilanden aan de achterzijde. Het eet- en woongedeelte van deze ruimte wordt gescheiden door een grote open haard met aan beide zijden glas. Het woongedeelte heeft grote deuren naar de tuin en een vide waardoor er contact met de eerste verdieping is. Het eetgedeelte is voorzien van een keukenblok met vaatwasser, spoelbak en groot fornuis met afzuigkap. Vanuit deze ruimte is een bij-keuken als inloopkast te bereiken waar alle keukengerei en voorraad uit het zicht kunnen worden opgeruimd, tevens is hier een achterdeur.

Terug in de hal is er toegang tot de ruime slaap-/werkkamer aan de voorzijde van de boerderij. Deze kamer heeft een inloopkast en een badkamer voorzien van inloopdouche en een dubbele wastafel in meubel.

Eerste verdieping: overloop met veel daglichttoetreding door middel van de geplaatste dakramen. Op deze verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en tweede toilet. Op de overloop is in een vaste kast de c.v.-installatie geplaatst. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine.

De tuin is fraai aangelegd met een eigen "riviertje", een vijver en diverse terrassen, aan de achterzijde van het perceel is een kleine rozentuin aangelegd en een wilgenbosje met slingerpaadje.

In de tuin staat het gastenverblijf welke in 2009 is gebouwd met aan de voorzijde een garage. Het gastenverblijf heeft op de begane grond een badkamer en keuken. Op de eerste verdieping is een slaap- en een zitgedeelte.

Bijzonderheden:

  • De gehele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer in een warme kleur met vloerverwarming;
  • De woning is volgens de standaarden van de huidige tijd geïsoleerd;
  • De woonoppervlakte van de woonboerderij is 194 m²;
  • Het gastenverblijf met slaap- en een zitgedeelte, extra badkamer en keukentje heeft een oppervlakte van 66 m² (incl. garage)
  • Unieke ligging met veel vrijheid en toch nabij diverse dorpskernen met dagelijkse voorzieningen.

Detached farmhouse with 2280 m² property ground is located at a unique location at de Kromme Mijdrecht. This house is in 2008 completely recontructed by the current owner. In the garden is a guesthouse with private kitchen and bathroom located. There is olso a a large garage/workshop situated. This house is located in a green and quiet environment, close to Amsterdam and Schiphol airport.

Year of construction 2008, floor space approximately 232 sqm (incl. guest house), plot area 2280 m², delivery date in consultation.

Entry floor: very spacious hall with cupboard, wardrobe space and a spacious toilet. The living room has a beautiful view over the garden and the fields at the back. There is a large fireplace between the living- and dining room and visible from both sides. The living area has large windows to the garden. The dining area has a kitchen worktop with sink, dishwasher and large cooker with extractor. Back in the hall there is access to the spacious bedroom / office at the front of the farmhouse. This room has a large walk in closet and a bathroom with shower and washbasin.

First floor: passage with plenty of daylight through the skylights. The heating system is installed in a closet with olso the connextion for the washting machine. On this floor are two bedrooms and a bathroom situated. The bathroom has a shower, washbasin and toilet.

The garden is beautifully landscaped with several terraces. In the garden is a large guest house which was built in 2009 with a front garage. The guest house has a ground floor with bathroom and kitchen and on the first floor there is a bedroom and a living area.

Special features:

  • The entire ground floor has a tiled floor in a warm color with underfloor heating;
  • Unique location with lots of freedom and close to several villages.
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op