4 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

6 kamer vrijstaande woning te koop

Broekdijk Oost 41
3621 LM Breukelen
32x32 house
208 m²
32x32 bedroom
3
32x32 bathroom
2
32x32 garage
2

€ 895.000 k.k.


Het oude Vechtdorp Breukelen werd in de jaren negentig uitgebreid met de woonwijk Broeckland. In deze kindvriendelijke wijk wonen sindsdien volop leuke mensen in verschillende typen woonhuizen. Een bijzonder stukje in de wijk is Broekdijk Oost, waar enkele particulieren destijds exclusieve vrijstaande villa’s lieten bouwen.

De omgeving:
Om te wonen wordt Breukelen meer en meer gekozen door mensen van buitenaf. Vooral voor hen die sociaal en/of zakelijk met Amsterdam of Utrecht verbonden zijn, is het een aantrekkelijke plek. Beide steden bereikt u binnen een kwartier autorijden, terwijl Breukelen deel uitmaakt van een fantastisch plassengebied waardoor de vrije tijd kan worden doorgebracht op het water of in het groen daar omheen. Er is een goed aanbod van scholen voor kinderen in alle leeftijden, tot en met havo/vwo. Daarna studeren in Utrecht of Amsterdam waarvoor ze een half uurtje onderweg zijn. Breukelen zelf kent een gezellige dorpskern met volop winkels, enkele restaurants en een gezellig bruin café.

Met circa 210 m² woonoppervlakte, rondom tuin, comfort, hoogwaardige kwaliteit en alle voorzieningen op loop- of fietsafstand.

De indeling:
Binnenkomst in de prachtige centrale hal met luxueus uitgevoerde toiletruimte, ruime garderobe, toegang tot de grote wijnkelder en via een dubbele deur met glas in roedeverdeling naar de living. Aan de voorzijde bevindt zich het ruime zitgedeelte met open haard. Via de erker geniet u van het groen aan de overzijde van de straat. Het zitgedeelte gaat over in het eetgedeelte aan de achterzijde. Hier is een dubbele deur naar de zonnige, fraai aangelegde achtertuin en een luxueus uitgevoerde halfopen keuken in U-opstelling met aansluitend een praktische bijkeuken

Via een bordestrap naar de eerste verdieping waar u vanaf de lichte overloop drie slaapkamers met mooie afmetingen bereikt. Eenvoudig zijn op deze verdieping vier kamers te realiseren, al dan niet met het gedeeltelijk toevoegen van de tweede verdieping. Er zijn twee badkamers en de wasmachine en droger staan in een afgesloten ruimte evenals de recente c.v.-combiketel. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op