3 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

6 kamer geschakelde woning te koop

Gracht West 5.13
1398 Muiden
32x32 house
170 m²
32x32 bedroom
5
32x32 bathroom
2

€ 738.000 v.o.n.


Dit unieke Grachtenpand binnen het plan De Gracht West, maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject De Krijgsman Muiden. Neem contact op met het informatiehuis voor de actuele beschikbaarheid van de Gracht West op telefoonnummer 0294-466608 of bezoek de projectwebsite.

De Gracht West
In het hart van De Vestingstad bevindt zich de Gracht West, hier staan de meest bijzondere panden met veel aandacht voor detaillering en materiaal. Uniek wonen in een stoere boogwoning, een klassiek gestukt grachtenpand of in ‘de verboden kring’ met voornamelijk houten gevelmaterialisering kan hier aan de Gracht West. Alle woningen zijn prachtig gelegen met uitzicht over de gracht en diepe zonnige tuinen gelegen op het westen. De achtertuinen grenzend aan het openbaar gebied worden omgrensd door groene hagen. Hierachter bevindt zich in het binnenhof de mogelijkheid tot parkeren.

De Grachtenpanden worden voorzien van luxe en comfort. Zo zijn de woningen voorzien van een vloerverwarmingssysteem welke per ruimte in te regelen is, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren en grote raampartijen in de gevels. De positie van de luxe keuken kan door jezelf bepaald worden, liever aan de voorzijde of aan de achterzijde koken? Het is mogelijk! Ook aan duurzaamheid is gedacht, alle woningen worden voorzien van pv-panelen.

Dit statige grachtenpand heeft een natuurlijke uitstraling door de houtengevels. Uiteraard is dit onderhoudsarm en zijn er alleen de lusten en niet de lasten van wonen in een houten huis. De houten luiken voor de ramen maken de woning helemaal af! De woning is standaard aan de achterzijde met 1,2 meter uitgebouwd en heeft een oppervlakte van circa 170 m² en telt vijf slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen. Let op: deze in de koopsom inbegrepen extra uitbouw van 1,20 meter op de begane grond is nog niet op de plattegronden weergegeven!

Op de begane grond bepaal je zelf waar de keuken moeten komen. Kijk je tijdens het koken liever uit over de gracht, dan komt deze aan de voorzijde. Heb je liever een gezellige woonkeuken met uitzicht naar de achtertuin gelegen op het westen, dan komt de keuken aan de achterzijde. Het is mogelijk! Zowel de voor- als achterzijde is voorzien van grote raampartijen, zodat er altijd meer dan voldoende licht in de keuken is.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde, maar kan ook naar het midden van de woning worden verplaatst. De badkamer is inclusief luxe sanitair en tegelwerk. Middels de showroom is het mogelijk om deze nog te wijzigen.

De tweede verdieping is een heerlijke ruimte met een hoge nok. De ruimte is opgedeeld in twee grote (slaap)kamers. Tevens bevindt zich hier de technische ruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger.

Standaard wordt de woning al compleet opgeleverd met o.a. een vloerverwarmingssysteem welke per ruimte in te regelen valt, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren, grote raampartijen in de gevels, zonnepanelen op het dak en twee parkeerplaatsen op het achtergelegen parkeerhof. Daarnaast is het mogelijk om de woning verder te vergroten met bijvoorbeeld een extra uitbouw van 1,2 meter op de begane grond.

De locatie
Op het terrein van de voormalige Kruitfabrieken ten westen van Muiden wordt gebouwd aan een nieuw woongebied. Hier worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel; voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen naast Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Het gebied De Krijgsman wordt in verschillende deelplannen in de verkoop gebracht. De verkoop van de eerste deelplannen is succesvol verlopen en de eerste woningen hiervan zullen naar verwachting het derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Als je een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor jou zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met een sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaar je straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

INFORMATIEHUIS
Je bent van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor je klaar en krijg je een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor de actuele openingstijden op de projectwebsite

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op