4 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

6 kamer 2-onder-1-kapwoning te koop

Quatrebras 25
1171 Badhoevedorp
32x32 house
202 m²
32x32 bedroom
3
32x32 garage
1

€ 750.000 v.o.n.


Laatste beschikbare 2^1 woning!

In het prachtige nieuwe woongebied "Park Quatrebras" in Badhoevedorp wordt binnenkort de bouw gestart van deze fraaie twee onder één kap woning. Gelegen slechts tientallen meters van het speels aangelegde park met veel water en plantsoenen waar de kinderen zich naar hartelust kunnen vermaken.

De getoogde kap geeft een extra dimensie aan deze indrukwekkende woning. Binnen dit concept kunt u samen met de architect uw woonwensen vormgeven. Wij denken graag met u mee om de indeling aan te passen of functies te veranderen. Laat ons weten hoe u graag woont en wij adviseren graag. Eventuele uitbreidingen voor deze woning kunt u bijvoorbeeld denken aan erker of veranda.

Naast het huis treft u een vrijstaande garage. Deze ruimte kan zeer goed dienst doen als parkeervoorziening maar uiteraard ook als ruime berging.

De entree van de woning bevindt zich aan de zijkant. Hierdoor ontstaat er aan de voorzijde van de tweekapper een ruime woonkeuken. Aan de achterzijde van de woning treffen we de woonkamer met openslaande deuren naar de grote zonnige achtertuin.

Op de eerste verdieping treffen we drie ruime slaapkamers, 2 badkamers en een separaat toilet. Uiteraard kunt u de mogelijkheden bespreken voor een andere indeling op de verdieping naar uw wens.

De panoramapui op de tweede verdieping is een lust voor het oog. Niet alleen maakt deze pui het ontwerp zeer bijzonder, ook de lichtinval is buitengewoon te noemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en toelichting op 020-5437375, Brockhoff Nieuwbouwmakelaars.

Locatie:
Aan de rand van de Haarlemmermeer, waar slechts de ringvaart het dorp scheidt van Amsterdam, heeft de omlegging van snelweg A9 ruimte gemaakt voor een luxe woonwijk waar diverse woontypes met zorg ontwikkeld zijn. Ook heeft de omlegging ervoor gezorgd dat er veel wordt voorzien in groen en ruimte om te spelen. Badhoevedorp is met recht een dorp in ontwikkeling.

Badhoevedorp is zeer centraal gelegen. Niet alleen slechts op 10-15 minuten van het stadshart van Amstelveen of het centrum van Amsterdam en Haarlem, maar ook de rest van de wereld; Schiphol ligt om de hoek. Ook de snelwegen A4, A5 en A9 zijn snel bereikbaar. Ook aan voorzieningen niets te kort;

Voorzieningen

 • 4 basisscholen, waaronder openbaar, christelijk, katholiek en
  daltononderwijs

 • 3 supermarkten en een ruime keus in speciaalzaken

 • Kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en mogelijkheden voor BSO

 • Zwembaden waar zwemles en vrij zwemmen mogelijk is

 • Diverse sportverenigingen zoals voetbal, hockey, tennis, handbal,
  atletiek etc.

 • Direct openbaar vervoer naar Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp,
  Amstelveen en Schiphol.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op