3 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

6 kamer 2-onder-1-kapwoning te koop

Annie M.G. Schmidtstraat
1223 MR Hilversum
32x32 house
168 m²
32x32 bedroom
4
32x32 bathroom
2

€ 669.000 k.k.


In zeer groene omgeving, aan de rand van Hilversum, ruime in aanbouwzijnde TWEE ONDER EEN KAP WONING met achtertuin op het WESTEN en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bouwjaar 2018, woonoppervlakte ca. 163 m², kaveloppervlakte circa 396m², prognose oplevering eind 2018

Indeling:
Via de ruime entreehal voorzien van toilet en meterkast treedt u de woonkamer binnen. Dit royale herenhuis is bijna zes meter breed! De standaard lengte van de woning bedraagt maar liefst 11,2 meter waardoor je woning in de basis beschikt over een extra groot woonoppervlakte van circa 163 vierkante meter. Mocht u nog meer vierkante meters willen toevoegen, dan kunt u na de oplevering de woning met nog 1,2 meter uitbouwen. De heipalen hiervoor zijn al geslagen.
Het toilet op de begane grond is voorzien van tegelwerk en een vrij hangend wandcloset met een bijpassend fontein.
De keuken is in het midden gesitueerd, zodat de eettafel aan de voorzijde kan worden geplaatst. De keuken wordt casco opgeleverd, zodat naar eigen smaak een keuken kan worden geplaatst. De standaard aansluitpunten zijn aanwezig.
De woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd en wordt standaard voorzien van een trapkast. Via de schuifpui betreedt u de ruime achtertuin die op het westen gelegen is.

De eerste verdieping beschikt maar liefst over vier grote slaapkamers, een royale badkamer en een compleet separaat toilet. De badkamer is uitgerust met een douche met thermostatische mengkraan en een wastafelcombinatie.

En op de tweede verdieping is tevens een zee aan ruimte en biedt mogelijkheden om extra kamers te realiseren. De zolder is standaard uitgerust met een dakkapel voorzien van Frans balkon aan de voorzijde en een 3,5 m brede dakkapel aan de achterzijde.

De woning beschikt over één bestrate parkeerplaats op eigen terrein. In de achtertuin bevindt zich de berging.

De woning wordt gerealiseerd in de nieuwe wijk Anna´s Hoeve en sluiten perfect aan bij de woningen van het naastgelegen project Bergh&Boszicht. Een leuke nieuwe wijk met een groot park, nabij de sportvelden, basis school en grenzend aan het bos. Deze woning ligt aan de rand direct tegen het bos aan; een fantastische ligging! Tevens is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A27 en A1). De woning wordt uitgevoerd in een rode baksteen en is voorzien van klassieke elementen zoals houten kozijnen met roedenverdeling.

Bijzonderheden:

  • Parkeergelegenheid op eigen terrein;
  • Verwarming en warm water middels c.v. ketel
  • Centraal gelegen en tevens nabij water en groen;
  • Royale achtertuin op het westen.

Koopsom € 669.000,-- k.k.

De foto's geven een idee hoe de woning ingericht kan worden. Bij oplevering zijn de wanden behangklaar, de keuken wordt casco opgeleverd en er worden geen vloeren aangebracht.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op