Large

Verkocht onder voorbehoud

5 kamer vrijstaande woning te koop

Zand- en Jaagpad 6
1396 JA Baambrugge
32x32 house
200 m²
32x32 bedroom
4
32x32 bathroom
2
32x32 garage
1

€ 1.075.000 k.k.


Deze prachtige VRIJSTAANDE VILLA is gelegen in het idyllische dorpje Baambrugge aan de rivier de Angstel. De tuin is werkelijk fantastisch, er is ruimte om meerder auto`s op eigen terrein te parkeren en er zijn diverse terrassen en schuurtjes aanwezig. De woning is in 2007 nieuw gebouwd en van een zeer degelijke kwaliteit. Op de begane grond zijn alle voorzieningen aanwezig waardoor dubbele bewoning, bewoning door minder validen of een kantoor/praktijk aan huis tot de mogelijkheden behoren. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een riante (tweede) badkamer aanwezig.

Het dorp Baambrugge maakt deel uit van de gemeente De Ronde Venen. Op loopafstand bevindt zich de dorpskern van Baambrugge met onder andere een lagere school, kinderopvang, een buurtsupermarkt en de bushalte. Voor de grotere boodschappen kunt u gebruik maken van de voorzieningen van Abcoude of Loenen aan de Vecht, waar donderdags een gezellige weekmarkt is. Binnen enkele minuten bereikt u met de auto de N201 of de A2/A9 waardoor de uitvalswegen prima zijn! Aan het eind van het Zand- en Jaagpad bevindt zich restaurant De Punt.

For English translation see below!

Qua recreatie en natuur is de locatie ook super. Volgens het huidige bestemmingsplan mag er aan de Angstel een aanlegsteiger gesitueerd worden waardoor u vanaf uw huis naar de Vinkeveense Plassen, het Abcoudermeer of de Vecht kunt varen.

Bouwjaar 2007, woonoppervlakte 200 m², inhoud 734 m3, perceeloppervlakte 1300 m², oplevering in overleg.

Indeling:
De eigen oprit met brug geeft toegang tot het perceel vanaf het Zand- en Jaagpad; hier kunt u op eigen terrein meerdere auto's parkeren.

begane grond: entree met toegang tot de ruime hal waar een bergkast, toilet en garderobe is gesitueerd. Vanuit de hal heeft u direct toegang tot de royale woonkamer met aan de voorzijde een gezellige zithoek waar een open haard en een vaste (boeken)kast is. Verder biedt de woonkamer voldoende plaats voor een royale eettafel en zijn er openslaande deuren naar het terras. De keuken is half- open en voorzien van alle benodigdheden zoals een vaatwasser, inductie kookplaat, oven, koelkast en spoelbak. Het granieten zwarte blad maakt de keuken compleet. Op de gehele begane grond ligt een fraaie, moderne tegelvloer met vloerverwarming.
Vanuit de keuken is er een deur naar de tussenhal vanwaar er toegang is tot de inpandige garage en de slaapkamer met badkamer op de begane grond. De garage is zeer praktisch en is voorzien van verwarming, elektrische deur en een vaste werkbank.
De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een prachtig uitzicht over de tuin. Deze kamer is voorzien van airco en een pantry en zou dus ook prima als kantoor/ praktijk aan huis kunnen dienen. Terug in de tussenhal is er een achterdeur en toegang tot de badkamer met toilet, douche, wastafel en urinoir. Er is een schuifdeur geplaatst waardoor de gehele achterzijde van de woning “afgesloten” kan worden van de voorzijde. Dit is handig als u een kantoor aan huis heeft of indien u het achterste deel voor een ouder/ kind wilt gebruiken t.b.v. mantelzorg.
De tuin biedt veel privacy en er is altijd wel een plek in de zon (of juist de schaduw) te vinden. Er zijn diverse bomen, een terras achter de woning, een houten schuur met terras en een overkapping geplaatst.

Eerste verdieping: overloop met veel lichtinval. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig, allen van goed formaat. Aan de voorzijde treft u een slaapkamer met vaste kast en uitzicht over de Angstel. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de zijkant van de woning en beschikt over een dakkapel. De derde slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een balkon met uitzicht over de tuin. Op deze verdieping is tevens een handige was-ruimte, een separaat toilet met fontein en een royale badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een bad met jetz, een dubbele wastafel met diverse kasten, een douche-/ stoomcabine en een dakraam.
Vanaf de overloop is de ruime vliering middels een vlizotrap te bereiken. Deze biedt nog veel extra ruimte.

Bijzonderheden:

  • De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
  • Warmte- terug- win systeem aanwezig (2007);
  • Verwarming middels c.v. ketel (2007);
  • De gehele begane grond en de badkamer op de eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming;
  • Landelijke en dorpse woonomgeving met de steden Amsterdam en Utrecht in de nabijheid!

Well maintained VILLA on the river the Angstel with a beautiful garden. There is space to park several cars on private property and there are several terraces and sheds available.

The property is ideally located to highways (A2 and A9), Abcoude and public transport (bus and train). Recreation are also nearby; Abcoude has a golf course and a swimming pool.

The recreation and nature of the location is also great. A jetty can be situated so you can sail from your house to the Vinkeveense Plassen, the Abcoudermeer or the Vecht.

Year of construction approximately 2007, living area 200 sqm, plot area 1300 sqm, delivery date in consultation.

Layout:
Ground floor: The spacious hall gives access to the living room, separate toilet, staircase and a storage cupboard. The living room has a fireplace, tiled floor with underfloor heating and sliding doors to the terrace. The kitchen is located in the middle of the house. The kitchen is fully customized, there is a fridge, freezer, sink, induction hob, oven and dishwasher.
From the kitchen there is a door to the hall from where there is access to the garage and the bedroom with bathroom on the ground floor. The garage is very practical and is equipped with heating, electric door and a fixed workbench.

The bedroom is located at the rear of the house and has a beautiful view over the garden. This room is equipped with air conditioning and a pantry and could therefore also serve as an office / practice at home. Back in the hallway there is a back door and access to the bathroom with toilet, shower, sink and urinal. A sliding door has been placed through which the entire rear of the house can be "closed" from the front. This is useful if you have a home/office or if you want to use the back part for a parent / child for informal care.

First floor: The spacious landing gives access to three good sized bedrooms, seperate toilet, the laundry room and the bathroom. The bathroom is of good size, there is a bath, shower steam cabin and double sink. The master bedroom is located on the rear of the house, here is a sliding door to the balcony. The other two bedrooms are all of good size.

From the landing, the spacious loft can be reached via a ladder. The loft offers lots of extra space.

Details:

  • The house is fully insulated and equipped with wooden window frames with double glazing;
  • Heat recovery system available;
  • Central heating system aveilable;
  • The entire ground floor and bathroom on the first floor has underfloor heating;
  • Close by Amsterdam and Utrecht!
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op