4 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

5 kamer vrijstaande woning te koop

Schootsveldlaan
1398 DJ Muiden
32x32 house
176 m²
32x32 bedroom
4
32x32 bathroom
1

€ 1.175.000 v.o.n.


Welkom in De Krijgsman Muiden! Op de voormalige Kruitfabrieken ten westen van Muiden wordt gebouwd aan een nieuw woongebied. Hier worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Het gebied De Krijgsman wordt in verschillende deelplannen in de verkoop gebracht. De verkoop van de eerste deelplannen is succesvol verlopen en de eerste woningen hiervan zullen naar verwachting het derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Als u een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor u zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met uw sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaart u straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

DE BOOTHUIZEN in DE TUINEN
Zondag gaan de 8 Boothuizen in de verkoop, gelegen op een bijzonder plekje aan het water en met uitzicht op het Muiderslot! De sfeer is er maritiem, industrieel en stijlvol. De materialen zijn van zachtgrijs hout met donkere tonen en gevels van hout en glas. De boot kan worden aangelegd direct naast het terras! Er zijn serres, vlonders en mooie vergezichten. Thuis voelt als vakantie, maar dan het hele jaar door! Kom zondag a.s. naar De Krijgsman voor de brochure met prijslijst en uiteraard een rondrit in de Landrover Defender over het terrein.

Bouwnummer 56 is een uniek vrijstaand boothuis met grote vlonder en tuin! U vaart de boot direct "in" de woning en loopt zo de tuin in. De woning heeft een oppervlakte van circa 176 m² verdeeld over twee woonlagen en telt 4 ruime slaapkamers.

Indeling:
In de voortuin kunnen twee auto's op eigen terrein worden geparkeerd. In de hal bevinden zich het toilet, meterkast en de open trap naar de eerste verdieping. Naast de hal is de berging gestiueerd welke tevens via de voortuin te bereiken is. Deze woning heeft een speelse indeling met de ruime en lichte woonkamer met verhoogd plafond en grote raampartijen zodat er fantastisch uitzicht is over het water. Bijzonder is tevens de vide zodat een deel van de woonkamer een plafondhoogte heeft van maar liefst 4 meter! Middels een trede is de iets hogere woonkeuken bereikbaar. Over de gehele breedte is een terras op het zuiden gesitueerd welke deels overkapt is. Deze overkapping loopt door tot boven de ligplaats van de boot, zodat deze goed beschermd ligt. Vanuit de boot stapt u direct de tuin in. Want naast het terras beschikt deze woning ook nog over een riante tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers. Een deel van de slaapkamers heeft verhoogd plafond waarbij de schuine kap fraai zichtbaar is. In de achtergevel is veel gebruik gemaakt van glas en daarbij zijn er twee Franse balkons en heerlijk balkon boven de overkapping boven de ligplaats van de boot. Een heerlijk plekje om 's avonds van de zon en het water te genieten. Op de verdieping bevindt zich tevens de complete badkamer, separaat toilet en bergruimte met opstelplaats voor wasmachine.

Koopsom € 1.175.000,-- v.o.n.

INFORMATIEHUIS
U bent na de start verkoop ook van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor u klaar en krijgt u een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
tel: 0294-466 608
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor de actuele openingstijden op de projectwebsite

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op