4 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

5 kamer vrijstaande woning te koop

Schootsveldlaan 10
1398 Muiden
32x32 house
209 m²
32x32 bedroom
4
32x32 bathroom
2

€ 1.185.000 v.o.n.


START BOUW 1ste kwartaal 2019!

Bouwnummer 51
Deze gave vrijstaande villa is schitterend gelegen op een kruispunt van water. De kavel van maar liefst 613 m2 is gelegen op 1 van de mooiste plekjes binnen De Krijgsman Muiden. Met zicht op het Muiderslot en het IJmeer nabij het Westbatterijpark waar naar hartelust gespeeld kan worden door de kinderen.

Door de gunstige positionering van de woning op de kavel is er op ieder moment van de dag wel een plek in de tuin waar de zon volop aanwezig is. Ook het realiseren van een ligplaats is binnen de kavel mogelijk.

De villa heeft op de begane grond de woonkeuken op een centraal punt, waardoor deze met recht het hart van de woning vormt. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in zowel de woonkamer als de woonkeuken. Liever een volledig andere indeling? Dat kan! De superklantvriendelijke aannemer denkt graag met u mee.

Dat geldt ook voor de verdieping. Vier slaapkamers, badkamer, toilet en technische ruimte bevinden zich hier. Een tweede badkamer behoort zeker tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse? Neemt u contact met ons op zodat wij u verder kunnen voorlichten.

De locatie
Op het terrein van de voormalige Kruitfabrieken ten westen van Muiden wordt gebouwd aan een nieuw woongebied. Hier worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel; voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen naast Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Het gebied De Krijgsman wordt in verschillende deelplannen in de verkoop gebracht. De verkoop van de eerste deelplannen is succesvol verlopen en de eerste woningen hiervan zullen naar verwachting het derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Als je een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor jou zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met een sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaar je straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

INFORMATIEHUIS
Je bent van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor je klaar en krijg je een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
0294-466608
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor de actuele openingstijden op de projectwebsite

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op