3 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Onder optie

5 kamer eengezinswoning te koop

Vestingstad Oost 10.02
1398 Muiden
32x32 house
127 m²
32x32 bedroom
4
32x32 bathroom
1

€ 496.000 v.o.n.


In het levendige deelgebied "Vestingstad Oost" zijn wij gestart met de verkoop van de eerste 46 woningen. De Vestingstad Oost zal zich gaan kenmerken als een woonwijk binnen De Krijgsman Muiden waar wonen in hofjes, dichtbij het "Westbatterijpark", comfortabel zal zijn. Een buurtje waar zich 9 winkeltjes kunnen gaan vestigen voor de dagelijkse boodschappen of een kopje koffie en dat op loopafstand van het IJmeer en de gezellige Vesting van Muiden. Tevens bevinden de toekomstige basischool en supermarkt zich op loopafstand!

De Krijgsman Muiden ligt op slechts 10-15 minuten van Amsterdam en Amstelveen. Met de fiets naar het busstation in slechts 5 minuten.

Bouwnummer 10.02
Deze ruime gezinswoning heeft op de begane grond een lichte keuken aan de voorzijde. De tuingerichte woonkamer is voorzien van een schuifpui waarmee de zonnige achtertuin te bereiken is. Via de tuin komt u bij het achterpad wat toegang geeft aan de groenstrook aan het water en het parkeergebied.

Op de eerste verdieping treffen we 3 ruime slaapkamers en een badkamer met een douche, wastafel en toilet. Dit is in de basis al goed voorzien maar uiteraard kunt u dit naar eigen smaak bij de showroom wijzigen.

De tweede verdieping is voorzien van een afgesloten technische ruimte en een vierde slaapkamer.

Op het dak komen zonnepanelen te liggen welke voor de opwekking van elektra zorgen. De gevels worden voorzien van een stoere houten bekleding wat een mooi karakter aan de woning en de lokatie geeft.

De locatie
Op het terrein van de voormalige Kruitfabrieken ten westen van Muiden wordt gebouwd aan een nieuw woongebied. Hier worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel; voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen naast Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Het gebied De Krijgsman wordt in verschillende deelplannen in de verkoop gebracht. De verkoop van de eerste deelplannen is succesvol verlopen en de eerste woningen hiervan zullen naar verwachting het derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Als je een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor jou zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met een sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaar je straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

INFORMATIEHUIS
Je bent van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor je klaar en krijg je een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor de actuele openingstijden op de projectwebsite

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op