2 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

5 kamer eengezinswoning te koop

Fideliolaan 41
1183 PH Amstelveen
32x32 house
115 m²
32x32 bedroom
4

€ 422.500 k.k.


In de rustige woonwijk Bankras gelegen ruime eengezinswoning met zonnige tuin op het westen. De woning is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Bankrashof en ook het Stadshart met alle voorzieningen is nabij.
Verder is de locatie uitstekend ten opzichte van kinderopvang, basisscholen/voortgezet onderwijs, uitvalswegen (zoals A9, A2 en A10) en openbaar vervoer waaronder op loopafstand de (snel)tram. Recreatie (waaronder natuurgebied de Middelpolder, de kinderboerderij Elzenhove en rivier de Amstel bevinden zich op loop- en fietsafstand.

Woonoppervlakte 115m², perceeloppervlakte circa 155m² eigen grond. Bouwjaar circa 1965. Oplevering in overleg.

For English translation see below!

Indeling:
Begane grond: entree/hal met meterkast, trapkast (met wasmachine- aansluiting) en toiletruimte met fonteintje. De woonkamer is in 1980 uitgebouwd waardoor er direct bij binnenkomst een ruimtelijk gevoel ontstaat. In de uitbouw is de keuken gesitueerd welke is voorzien van een achterdeur en een keukenblok met kookplaat, koelkast, oven en afzuigkap. Doordat de keuken in de uitbouw is gesitueerd is de gehele woonkamer beschikbaar voor een zit- en eethoek. In de woonkamer is een open haard en een schuifpui naar de achtertuin aanwezig.

De tuin is gelegen op op het westen en is fraai aangelegd met borders en bestrating. Tevens is er toegang tot de schuur en het achterpad.

Eerste verdieping: vanaf de overloop is toegang tot alle vertrekken. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers; twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Twee van de drie slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een wastafelmeubel, een tweede toilet en een bad.

Tweede verdieping: overloop met veel bergruimte achter de knieschotten. Op deze verdieping is een ruime zolderkamer met dakkapel aan de voorzijde.

Bijzonderheden:

  • De woning is deels voorzien van dubbele beglazing en deels van voorzetramen;
  • Verwarming middels heteluchtverwarming;
  • Warm water middels c.v.-ketel en geiser;
  • Diepe en goed verzorgde tuin op het westen;
  • Voldoende parkeerfaciliteiten in de directe omgeving.

Quietly situated spacious FAMILYHOUSE with sunny garden facing west. The house is situated in the area Bankras within walking distance of shopping centre Bankrashof, schools and kinder garden. Roads (including A9, A2 and A10) are nearby and the tram is within walking distance.

Living area approx 115 sqm, plot area approx 155 sqm. Built in 1965. Delivery in consultation.

Layout:
Ground floor: entrance/hall with electricity cupboard, storage (with connexions for washing machine) and toilet with hand basin. The spacious living room has a fireplace and gives access the kitchen. Because the extention the living is very spacious. The halfopen kitchen is located at the rear of the house and has a fridge, gashob, extractor hood and oven. The garden is located on the southeast and from the garden is the stone storage accessible.

First floor: landing with access to all rooms. On this floor are three bedrooms; two at the rear of the house and one at the front. The bathroom is located at the front of the house and is equipped with a bath, second toilet and wash basin.

Second floor: landing with heating system and storage. The (fourth) bedroom with dormer at the front is very spacious.

Specifics:

  • Heating by hot air heating;
  • Hot water by geyser and central heating system;
  • Spacious en well maintained garden facing west;
  • Sufficient parking facilities in the immediate vicinity.
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op