8 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Nieuw

5 kamer eengezinswoning te huur

Belgiestraat 88
1363 BL Almere
32x32 house
157 m²
32x32 bedroom
4

€ 1.000 per maand


Zeer ruime eengezinswoning TE HUUR met diepe tuin!

LET OP!! Voldoet u NIET aan de inkomenseis dan komt u NIET in aanmerking!

Voor deze huurwoning gelden de navolgende (inkomens)eisen:
Bij één inkomen dient het bruto jaarsalaris minimaal ca. 50 keer de maandhuur van de woning te zijn (bij een woning van bijvoorbeeld € 1.000,- huur per maand, is het bruto jaarsalaris dus minimaal ca. € 50.000,-). Bij twee inkomens dienen de twee bruto jaarsalarissen samen minimaal ca. 80 keer de maandhuur van de woning te zijn. Indien u aan deze eisen niet voldoet of te veel afwijkt, is het niet mogelijk de woning aan te huren.

Almere Poort is volop in ontwikkeling en voorzien van alle gemakken van deze tijd. Zo zijn er diverse winkels, supermarkten (o.a. Albert Heijn om de hoek), horecagelegenheden, sportfaciliteiten, diverse basisscholen, kinderopvang en een gezondheidscentrum. Naast het stadsleven biedt Almere Poort de rust en ruimte om te ontspannen. Op fietsafstand kunt u heerlijk uitwaaien op het Almeerderstrand en in het Pampushout en Kromslootpark kunt u wandelen, fietsen en skaten. Ook als u verzot bent op watersport, zijn er hier diverse mogelijkheden. De Haven Marina Muiderzand ligt vlakbij. Almere Poort is dus voor jong en oud en voor iedereen die houdt van zowel het stadse leven, maar ook van de natuur.

INDELING
Begane grond
De entree aan de voorzijde biedt toegang tot de hal met een meterkast, toilet, en trap naar de eerste verdieping. De keuken is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een standaard keuken. De woonkamer met trapkast is voorzien van openslaande deuren naar de diepe achtertuin van maar liefst 20 meter! Achter in de tuinen is de berging gelegen op het verhoogde gedeelte. Vanuit de achtertuin is er rechtstreeks toegang tot het gemeenschappelijke binnenterrein met de recreatiedekken en de parkeergarage. Bij de woning hoort één parkeerplaats in deze parkeergarage.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers aan de achterzijde zijn gelegen. De badkamer is standaard voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Tweede verdieping
Dankzij het platte dak is deze verdieping een volwaardige verdieping en biedt daardoor de mogelijkheid om extra (slaap)kamer(s) te creëren. De raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde geven de ruimte veel lichtinval. Tevens bevindt zich op deze verdieping de opstelplaats voor wasmachine en droger.

Huurprijs € 1.000,- per maand exclusief servicekosten ad € 29,66.

Bijzonderheden:

  • De minimale huurperiode is één jaar.
  • De woning is NIET gemeubileerd en/of gestoffeerd.
  • Minimaal drie maanden borg
  • Eenmalige administratiekosten ad € 254,20.
  • Verhuur geschiedt uitsluitend aan natuurlijke personen (niet aan bedrijven).

Voor meer informatie betreft verhuur zijn wij te bereiken op werkdagen tussen 11 en 12 uur, en tussen 13 en 14 uur. Tevens via www.brockhoff.nl/ikwilhuren. Indien u een bezichtiging wenst dan graag reageren via funda of www.brockhoff.nl, wij streven ernaar om u snel mogelijk een reactie te kunnen geven.

De wijk is gelegen onder de rook van Amsterdam, net over de Hollandse Brug en is dus uitstekend bereikbaar vanaf de A6, A10 en A9. De wijk is voorzien van een eigen treinstation en een uitgebreid bussennetwerk.

De treinen rijden van en naar het station toe:

  • 2x per uur Sprinter Zwolle - Amsterdam Centraal. Stopt op alle stations.
  • 2x per uur Sprinter Almere Oostvaarders - Hoofddorp (via Amsterdam Zuid). Stopt op alle stations.
  • 2x per uur Sprinter (voorheen aangeduid als intercity) Almere Oostvaarders - Utrecht Centraal. Stopt niet te Bussum Zuid, Hilversum Noord en Hollandse Rading.

De foto's gelden slechts als impressie en zijn van andere woningen.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op