6 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

5 kamer eengezinswoning te huur

Anna Blamanhof 22
1962 HM Heemskerk
32x32 house
125 m²
32x32 bedroom
4

€ 1.100 per maand


Ruime eengezinswoning ideaal gelegen in de wijk Poelenburg aan het groene park met een fraaie waterpartij. Deze wijk kenmerkt zich door een groene omgeving en een mooie waterpartij. De ligging is gunstig ten opzichte van uitvalswegen waaronder de snelweg A9. De steden Amsterdam, Alkmaar en Haarlem zijn prima bereikbaar. Ook op het gebied van openbaar vervoer zijn er goede voorzieningen aanwezig. Het gezellige, sfeervolle dorpscentrum met winkels en horeca ligt vlakbij. Tevens is er een supermarkt op loopafstand aanwezig.

Woonoppervlakte bedraagt circa 120 m². Bouwjaar 2005. Servicekosten € 10,00 per maand.

Indeling:
Begane grond: de entree aan de voorzijde geeft toegang tot de hal met meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De royale uitgebouwde woonkamer heeft grote raampartijen en een toegangsdeur naar de op het zuidwesten gelegen achtertuin. In de achtertuin bevindt zich een vrijstaande berging.

De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers (circa 14, 11 en 8 m²) en een royale badkamer voorzien van douche, ligbad, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping: deze verdieping biedt de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer en is voorzien van 2 Veluxdakramen. Tevens bevinden zich hier de opstelplaats voor wasmachine en droger.

Voor meer informatie betreft verhuur zijn wij te bereiken op werkdagen tussen 11 en 12 uur, en tussen 13 en 14 uur. Indien u een bezichtiging wenst dan graag een reactie via de mail, u zult binnen enkele werkdagen een reactie ontvangen. Wilt u zich inschrijven, dan verwijzen wij u naar www.brockhoff.nl/ikwilhuren.

De eisen zijn als volgt:

  • Bij één inkomen dient het bruto jaarsalaris minimaal ca. 50 keer de maandhuur van de woning te zijn (bij een woning van bijvoorbeeld € 1.100,- huur per maand, is het bruto jaarsalaris dus minimaal ca. € 55.000,-). Bij twee inkomens dienen de twee bruto jaarsalarissen samen minimaal 80 keer de maandhuur van de woning te zijn.
  • Verhuur geschiedt uitsluitend aan natuurlijke personen (niet aan bedrijven).
  • De minimale huurperiode is één jaar.
  • Woning is niet gestoffeerd en/of gemeubileerd.
  • Minimaal drie maanden borg.
  • Eenmalige administratiekosten van € 254,20.

De foto's gelden slechts als impressie en zijn van vergelijkbare of identieke woningen.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op