7 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

5 kamer 2-onder-1-kapwoning te huur

Coniferenhout 14
2994 GJ Barendrecht
32x32 house
172 m²
32x32 bedroom
3
32x32 garage
1

€ 1.795 per maand


TE HUUR: Royale twee-onder-één-kapwoning, villa met garage/berging.

Deze woning heeft een klassieke jaren '30 architectuur welke zorgt voor een rijke, sfeervolle uitstraling en is gelegen in een rustig kindvriendelijk buurtje met gelijksoortige woningen met uitsluitend bestemmingsverkeer en dichtbij diverse voorzieningen.
Bouwjaar: 2008, woonoppervlakte ca. 172 m².

Entree:
Via de overdekte entree aan de zijkant van de woning komt u in een ruime hal met meterkast, garderobe nis, toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping. De toiletruimte is voorzien van hangend toilet en fonteintje. Naast de woning bevindt zich een aangebouwde garage met kanteldeur en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarlangs een pad met toegang tot de achtertuin. Vanuit de garage heeft u tevens toegang tot de mooi gelegen aan een sloot grenzende achtertuin, zuid-oost gericht.

Begane grond:
De voorzijde van de woning heeft een karakteristieke raampartij met roedeverdeling en daar is de L-vormige keuken gesitueerd. Aan de achterzijde is de tuingerichte uitgebouwde woonkamer gelegen, voorzien van een raampartij en openslaande deuren.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De royale master bedroom is aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning gelegen. De andere twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde en bieden vrij uitzicht op de tuin en groen. Daarnaast vindt u op deze verdieping een ruime badkamer welke standaard is voorzien van een wastafel, douche, ligbad en hangend toilet.

Tweede verdieping:
Een schitterende lichte ruimte met zowel aan de voor- en achterzijde een grote dakkapel waardoor diverse indelingen mogelijk zijn. Op deze verdieping is een ruime afgesloten ruimte met Cv-ketel, mechanisch ventilatiesysteem en opstelplaats voor de droger en wasmachine. Tevens biedt deze verdieping middels een vlizotrap toegang tot de zeer royale vliering over de gehele lengte van het huis en met sta hoogte. Ideaal om alles op te bergen!

De foto's kunnen van vergelijkbare woningen zijn en dienen als voorbeeld.

TOEWIJZING:
Voor deze huurwoning gelden de navolgende (inkomens)eisen:

 • Bij één inkomen dient het bruto jaarsalaris minimaal ca. € 89.750,-- te zijn, dit is 50 keer de maandhuur van deze woning.
  Bij twee inkomens (wanneer geen van de inkomens aan bovenstaande eis voldoet) dienen de twee bruto jaarsalarissen samen minimaal € 143.600,-- te zijn, dit is 80 keer de maandhuur van deze woning.
  Indien u aan deze eisen niet voldoet, is het niet mogelijk de woning aan te huren.

 • Verhuur geschiedt uitsluitend aan natuurlijke personen (niet aan bedrijven).

 • De minimale huurperiode is één jaar met een opzegtermijn van 2 maanden.

 • De woning is niet gestoffeerd en/of gemeubileerd.

 • De borg is € 5385,-- dit is 3 maanden huur.

 • De eenmalige administratiekosten zijn € 250,--.

 • U kunt een inschrijfformulier via onze site downloaden.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op