11 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

4 kamer eengezinswoning te koop

Joost van den Vondellaan 18
1422 HL Uithoorn
32x32 house
72 m²
32x32 bedroom
3
32x32 bathroom
1

€ 250.000 k.k.


Aan een rustige straat gelegen jaren ’60 EENGEZINSWONING met vrij uitzicht op plantsoen en royale achtertuin gesitueerd op het zuidwesten. De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk met vele groenvoorzieningen in de omgeving en toch zeer centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam, diverse uitvalswegen (A 10 en A 9) en openbaar vervoer verbindingen. Ook zijn winkels en scholen in de nabijheid gelegen.

Woonoppervlakte circa 72m², bouwjaar 1964. Oplevering in overleg (kan snel).

Begane grond: via de voortuin bereikt u de entree. De hal is voorzien van meterkast, kelderkast (provisieruimte) en eenvoudig toilet. De royale woonkamer met grote raampartijen biedt toegang tot de tuin. De eenvoudige keuken heeft een tweede toegangsdeur naar de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten met achterom. De berging is gelegen buiten de tuin.

Eerste verdieping: overloop met inbouwkast, één (slaap)kamer van goed formaat gelegen aan de voorzijde van de woning, twee (slaap)kamers gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van douche en wastafel. Tevens bevindt de aansluiting voor de wasmachine zich in de badkamer.

Tweede verdieping: Op de overloop van de eerste verdieping is een vlizotrap naar de vliering. De vliering is ideaal als berging. Tevens is er een mogelijkheid om een dakkapel en/ of extra dakraam te plaatsen zodat u een volwaardige tweede verdieping kunt realiseren.

Bijzonderheden:

 • Verwarming en warm water middels centrale verwarming (Remeha Avanta, bouwjaar circa 2009)
 • De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
 • Voldoende uitbreidingsmogelijkheden.
 • Royale zonnige achtertuin.
 • Op loopafstanden van winkels en openbaar vervoer.
 • In de koopakte worden diverse clausules opgenomen. De makelaar informeert u hierover graag en stuurt u graag alle
  relevante stukken toe.

 • De eigendomsoverdracht vindt plaats bij projectnotaris Achten van Gent te Maastricht.


Quietly situated FAMILYHOUSE in child friendly neighbourhood with garden facing southwest. The house is situated in a green area and also very central for Amsterdam, several exit roads (A10 and A 9) and public transport. There are shops and schools located nearby.

Living area approx. 72m², year of built 1964. Acceptance in agreement, freedom of establishment.

Classification:
Ground floor: The hall is equipped with meter cupboard, cellar underneath the stairs and toilet. The spacious living room gives access to the garden. The kitchen has access to the garden as well. The garden is located on the south and has a stone built shed outside the garden.

First floor: landing with built-in storeroom, 3 bedrooms, bathroom with shower and wash basin. In the bathroom is the connection for the washing machine.

At the landing on the first floor is a ladder to the boarded loft. There is a possibility to extend the house with a dormer and an extra skylight to create a second floor.

Particulars:

 • Central heating and hot water by c.v. (Remeha Avant, 2009).
 • The house is partly fitted with double glazing.
 • Possibilities to extend the house.
 • Sunny garden.
 • On walking distance of shops and public transport.
 • Several clauses will be attached to the selling contract. Kindly we inform you about these clauses.
 • Transfer of ownership takes place with appointed notary Achten van Gent in Maastricht.
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op