7 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!

4 kamer appartement te koop

Stroombaan 41
1181 VX Amstelveen
32x32 house
132 m²
32x32 bedroom
3
32x32 bathroom
2

€ 750.000 k.k.


Op de vijfde verdieping gelegen VIER-kamerappartement met een ruim balkon aan de westzijde en één PARKEERPLAATS in de afgesloten parkeerkelder. Het appartement maakt deel uit van het luxe appartementencomplex The City Garden en ligt in het Stadshart van Amstelveen, direct tegenover het stadspark. Het complex is ontworpen door Mulder Blauw architecten en gebasseerd op de Feng Shui-theorie.
In het Stadshart Amstelveen vindt u winkelen, kunst en cultuur onder handbereik. Ook de verbindingen naar Amsterdam en de uitvalswegen naar Utrecht, Den Haag en Schiphol zijn optimaal.

Indeling:
Via de luxe gemeenschappelijke entree, gelegen aan de Stroombaan, betreedt u het appartementencomplex. De hoofdentree heeft 2 liften, fraaie postbussen een trappenhuis en toegang naar de bergingen. Toegang kunt u verlenen door de videofoon in het appartement. De parkeerplaats is gelegen in de afgesloten parkeerkelder en deze is alleen toegankelijk voor bewoners en medewerkers van het hotel. Op de begane grond is verder een royale berging voorzien van electra.

Vijfde verdieping:
Ruime entree met toegang naar alle vertrekken. De drie slaapkamers zijn gelegen aan de oostzijde van het complex. De masterbedroom heeft de beschikking over een eigen badkamer voorzien van aansluitingen voor ligbad, toilet, douche en wastafel. Er is een tweede separate badkamer aanwezig met de aansluitingen voor een douche, wastafel en toilet. De woonkamer met open keuken grenst aan de binnentuin en biedt toegang tot een royaal balkon van waar u uitzicht heeft op de binnentuin en het aan de overzijde van de Van Heuven Goedhartlaan gelegen Stadspark. Naast de afzonderlijke berging op de begane grond is er nog een bergruimte/bijkeuken in het appartement. Deze ruimte is voorzien van een wasmachine-/drogeraansluiting en wtw installatie.

Het appartement zal casco opgeleverd worden, zodat u de inrichting van het appartement geheel naar eigen wens kan laten uitvoeren.

Bijzonderheden:

 • woonoppervlakte ca. 132 m²;
 • het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming, waarbij ieder vertrek afzonderlijk kan worden geregeld;
 • verwarming en warm water door stadsverwarming;
 • één privé parkeerplaats in de parkeerkelder;
 • De servicekosten bedragen € 195,65 per maand inclusief de parkeerplaats;
 • eventueel voordeel voor de overdrachtsbelasting ten gunste van verkoper;
 • bouwjaar 2018;
 • de in de brochure opgenomen artist impressions zijn bedoeld als indicatie.

In the center of Amstelveen situated 4-ROOM-APPARTMENT with ONE PARKING PLACE, on the fifth floor with a balcony on the WESTSIDE of a fantastic building. The construction of 77 luxury apartments in the beautiful building The City Garden in Stadshart Amstelveen is designed by Mulder Blauw archirects according to the ancient Feng Shui theory.

Layout:
Through the luxurious communal entrance for the apartments you enter the apartment complex. The entrance has two elevators, a staircase, the mailboxes and access via videophone. The parking spaces are located in the parking basement which is accessible only by residents and employees of the hotel with a remote controlled access door. On the ground floor is the (bicycle) storage room with electricity.

Fifth floor:
Spacious entrance which provides access to all rooms. Three bedrooms on the eastside. The master bedroom has access to the private bathroom. The bathroom has connections for bath, toilet, shower and double sink. Separate
second bathroom with connections for shower, sink and toilet. Living room with kitchen with access to the balcony. Balcony with view on the common garden and city park. In addition to the storage in the basement there is a storage in the apartment. The storage is equipped with washer / dryer connection and mechanical ventilation.

The kitchen, bathrooms and toilet are delivered casco and can be arranged by the buyer at his own discretion.

Particularities:

 • Living area approximately 132 m²;
 • Fully equipped with floor heating, individual temperature controllers in each bedroom;
 • Heating and hot water by district heating;
 • Parking space and storage in the cellar under the building;
 • Service costs € 195,65 per month including parking place;
 • Any benefit for the transfer tax will be for the benefit of the seller;
 • Year of construction 2018;
 • Individual temperature controllers and USB charging points in each bedroom.
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op