3 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!

3 kamer bovenwoning te koop

Langhuis
3648 LG Wilnis
32x32 house
95 m²
32x32 bedroom
2

€ 295.000 v.o.n.


Verkoop is gestart!

Aan de entree van de nieuwe wijk De Maricken zullen twee mooie appartementengebouwen verrijzen: Heeren van Wilnis die samen de karakteristieke toegang naar de wijk vormen.

Als eerste start de verkoop van gebouw 201 bestaande uit 28 appartementen verdeeld over 8 woonlagen. Iedere woonlaag beschikt over slechts 4 appartementen. Op de begane grond bevinden zich de (fietsen)bergingen en de centrale hal met de lift naar de verdiepingen. In totaal worden er 49 appartementen gerealiseerd verdeeld over twee gebouwen.

De heerlijk lichte appartementen beschikken allen 2 slaapkamers en een ruim balkon. De woonoppervlakten variëren van 83 tot 95m2.
Op het openbare binnenterrein zijn er voldoende parkeerplaatsen.

Woningtype B – De Winkel

Vanuit de centrale hal bereikt u het appartement. Entree / hal, 2 slaapkamers, separaat toilet, badkamer met douche en wastafel, ruime woonkamer met open keuken. De keuken is niet inbegrepen en geheel naar eigen wens en smaak uit te kiezen. De grote raampartijen in de woonkamer geeft u een prachtig uitzicht over de weilanden wat een gevoel van rust en ruimte geeft. Via de openslaande deuren is het balkon bereikbaar. De balkons zijn op het oosten en westen gesitueerd.
Vanuit de woonkamer is de technische ruimte bereikbaar. In deze ruimte bevindt zich tevens de wasmachine aansluiting.
De appartementen kenmerken zich door de grote raampartijen en worden standaard van vloerverwarming voorzien.

De brochure van het project is verkrijgbaar bij Brockhoff Makelaars of bij het verkoopkantoor.
Het verkoopkantoor is gedurende de vakantie op afspraak geopend.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op