2 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!

3 kamer bovenwoning te koop

Langhuis
3648 LG Wilnis
32x32 house
83 m²
32x32 bedroom
2

€ 272.000 v.o.n.


Verkoop is gestart!

Aan de entree van de nieuwe wijk De Maricken zullen twee mooie appartementengebouwen verrijzen: Heeren van Wilnis die samen de karakteristieke toegang naar de wijk vormen.

Als eerste start de verkoop van gebouw 201 bestaande uit 28 appartementen verdeeld over 8 woonlagen. Iedere woonlaag beschikt over slechts 4 appartementen. Op de begane grond bevinden zich de (fietsen)bergingen en de centrale hal met de lift naar de verdiepingen. In totaal worden er 49 appartementen gerealiseerd verdeeld over twee gebouwen.

De heerlijk lichte appartementen beschikken allen 2 slaapkamers en een ruim balkon. De woonoppervlakten variëren van 83 tot 95m2.
Op het openbare binnenterrein zijn er voldoende parkeerplaatsen.

Woningtype A – De Waver

Entree / hal met toegang tot alle vertrekken.
Badkamer voorzien van toilet, douche, wastafel en tevens de wasmachine aansluiting, 2 slaapkamers, ruime woonkamer met open keuken. De keuken is niet inbegrepen en geheel naar eigen wens en smaak uit te kiezen. Vanuit de woonkamer komt u via de openslaande deuren op het ruime balkon van circa 12,5m2. Het balkon is gelegen op het zuiden. Vanaf het balkon kijkt u over de nieuwe wijk De Maricken uit.
De appartementen kenmerken zich door de grote raampartijen en worden standaard van vloerverwarming voorzien.

Het groen, het water en de ruimte om u heen geven een heerlijk gevoel en een prachtig vrij uitzicht vanuit uw nieuwe, lichte appartement. Dat is pas echt genieten!

Na de start verkoop is de brochure met prijslijst ook verkrijgbaar op het kantoor van Brockhoff Makelaars in Amstelveen. Het verkoopkantoor is gedurende de vakantieperiode op afspraak geopend.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op