3 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!

3 kamer bovenwoning te koop

Benedenland
3648 Wilnis
32x32 house
94 m²
32x32 bedroom
2
32x32 bathroom
1

€ 265.000 v.o.n.


VERKOOP FASE 2 GESTART!!

Na de succesvolle verkoop van fase 1 is de verkoop gestart van de volgende en tevens laatste fase van dit project. Ook deze fase bestaat uit 2 blokken met appartementen op de begane grond en maisonnettes op de eerste en tweede verdieping en met een vliering en terras. Eén van de blokken heeft een heerlijke ligging direct aan het water.

De verkoop van fase 2 is inmiddels in volle gang. De brochure is verkrijgbaar bij de makelaar op kantoor of bij het verkoopkantoor op de bouwlocatie (adres: Marickenlaan 1, Wilnis; op afspraak geopend gedurende de vakantieperiode). Op de projectwebsite staan de brochure en prijslijst ook digitaal.

Tussen de Vlinderbosschool en de Wilnis Wit woningen -ontworpen door Jan des Bouvrie-, worden vier blokjes met in totaal 38 appartementen en maisonnettes gebouwd. Fase 2 bestaat uit 21 woningen en allen beschikken over een tuin of een terras op het zuiden of het westen. Optimaal genieten van licht en de zon. Op het openbare binnenterrein zijn er voldoende parkeerplaatsen. En elke woning heeft een privé berging op de begane grond.
De appartementen en maisonnettes passen helemaal in de woonwijk. Architectonisch zien de woningen er uit als eengezinswoningen. De appartementen hebben de voordeur aan de voorzijde. De maisonnettes hebben de voordeur aan de terraszijde op de eerste verdieping. Middels de gemeenschappelijke trap bij de bergingen is deze verdieping bereikbaar.

Indeling 3-kamermaisonnette:
De maisonnette is bovenop het begane grond appartement gelegen. De toegang is via de trap aan aan de zijkant van het gebouw. Middels een galerij is de voordeur snel bereikt. Vanuit de hal met trap naar de eerste verdieping is de keuken bereikbaar. De keuken is voorzien van de aansluitpunten zodat deze na oplevering naar eigen smaak kan worden aangebracht. In de woonkamer is een praktische bergruimte. De eerste verdieping heeft twee slaapkamers en een complete badkamer welke voorzien is van douche, wastafel en tegelwerk en wasmachine en -drogeraansluiting. Het is mogelijk om hiervoor een up-grade te kiezen. De CV-ketel en de WTW-installatie bevinden zich op de vliering. De maisonnette heeft een zonnig dakterras op het westen of het zuiden, de berging is gelegen op de begane grond.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op