7 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!

3 kamer appartement te koop

Millingenhof 300
1106 KT Amsterdam
32x32 house
75 m²
32x32 bedroom
2

€ 197.500 k.k.


OPEN HUIS op maandag 20 augustus tussen 16.00 en 16.45 uur. Kom vrijblijvend langs!

Ruim 3-KAMERAPPARTEMENT gelegen op de eerste etage met balkon op het zuidwesten. Het gebouw is voorzien van een afgesloten entree met intercomsysteem. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op nabije afstand van het appartement aanwezig. De appartementen beschikken over een separate berging op de begane grond.

Omgeving
Holendrecht is een wijk uit de jaren 70 omringd door groen. Om heerlijk te kunnen ontspannen liggen er diverse gebieden in de directe omgeving: de Gaarsperplas met het Gaasperpark, recreatiegebied De Hoge Dijk en de Ouderkerkerplas. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum Holendrecht of winkelcentrum Reigersbos. Verder ligt de Amsterdam Arena met bioscoop, diverse restaurants en grote winkelketens alsmede winkelcentrum Amsterdamse Poort op fietsafstand. De openbaar vervoer verbindingen zijn ideaal: metrostation Holendrecht en diverse stads- en streekbussen zijn op loopafstand. Ook zijn de uitvalswegen (A2, A9 of A10) binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling
Begane grond: via de afgesloten entree met postbussen betreedt men het trapportaal van het appartementencomplex.
Eerste verdieping: entree/hal met intercom, meterkast en toegang tot alle vertrekken. Vanuit de hal zijn tevens de bergkast en inpandige berging te bereiken. Royale slaapkamer met toegang tot de badkamer. Tweede royale slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het appartement. Recent geplaatste badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en aansluiting voor wasmachine. Vanuit de hal en badkamer is het vernieuwde toilet te bereiken. De heerlijk lichte woonkamer met open keuken geeft toegang tot het balkon. De keuken is casco en door koper naar eigen wens in te richten. Het balkon is gelegen op het zuidwesten.

Kenmerken

  • Bouwjaar 1977;
  • Woonoppervlakte circa 75 m²;
  • Oplevering in overleg (kan snel);
  • Verwarming en warm water via c.v. ketel (Intergas, 2008);
  • De woning is voorzien van dubbele beglazing;
  • Het transport gaat via projectnotaris Van Doorne te Amsterdam;
  • De erfpachtcanon (Algemene Bepalingen 2000) is afgekocht tot 28-02-2059;
  • Verkoop uitsluitend voor eigen bewoning of bewoning door kinderen als zijnde hoofdverblijf;
  • Verkoper beschikt t.a.v. het verkochte over een energieprestatie certificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen.
  • Maandelijkse servicekosten bedragen € 99,40.

Voorrang aan doorstromers
Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning.

Disclaimer
De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op