3 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!
Large

Onder bod

3 kamer appartement te koop

Millingenhof 219
1106 KN Amsterdam
32x32 house
92 m²
32x32 bedroom
2

€ 190.000 k.k.


Open huis op Woensdag 17 januari van 15.30 tot 16.30 uur.

Ruim 4-KAMERAPPARTEMENT gelegen op de derde en tevens BOVENSTE etage met balkon op het westen en uitzicht over groen. Het gebouw is voorzien van een afgesloten entree met intercomsysteem. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op nabije afstand van het appartement aanwezig. De appartementen beschikken over een separate berging op de begane grond.

Omgeving

Holendrecht is een wijk uit de jaren 70 omringd door groen. Zowel de Gaarsperplas met het Gaasperpark, recreatiegebied De Hoge Dijk en de Ouderkerkerplas zijn nabij gelegen om heerlijk te kunnen ontspannen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum Holendrecht of winkelcentrum Reigersbos. Verder is de Amsterdam Arena met bioscoop, diverse restaurants en grote winkelketens alsmede winkelcentrum Amsterdamse Poort op fietsafstand gelegen. De openbaar vervoer verbindingen zijn ideaal: metrostation Holendrecht en diverse stads- en streekbussen zijn op loopafstand gelegen. Ook zijn de uitvalswegen (A2, A9 of A10) binnen enkele minuten bereikbaar!

Indeling:

Begane grond: via de afgesloten entree met postbussen betreedt men het trapportaal van het appartementencomplex.

Derde verdieping: entree/hal met intercom, meterkast en toegang tot alle vertrekken. Drie royale slaapkamers waarvan één met toegang tot een flinke inpandige berging welke dienst kan doen als inloopkast/werkkamer. De recent vernieuwde badkamer is voorzien van modern sanitair en tegelwerk, douchehoek, wastafel en aansluiting voor wasmachine. Tevens is vanuit de hal het vernieuwde toilet (met modern sanitair, en tegelwerk) te bereiken. De heerlijk lichte woonkamer met ruime open eetkeuken geeft toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van een nieuw eenvoudig keukenblok. Het balkon op het westen heeft uitzicht over groen. Het appartement beschikt over een separate berging in de onderbouw.

Kenmerken

 •    Bouwjaar circa 1977;
  
 •    Woonoppervlakte circa 92 m²;
  
 •    Oplevering in overleg (kan snel);
  
 •    Verwarming en warm water via CV-ketel (Intergas);
  
 •    De woning is voorzien van dubbele beglazing;
  
 •    Het transport gaat via projectnotaris Van Doorne te Amsterdam;
  
 •    De erfpachtcanon (Algemene Bepalingen 2000) is afgekocht tot 28-02-2059;
  
 •    Verkoop uitsluitend voor eigen bewoning of bewoning door kinderen (minimum leeftijd 18 jaar) als zijnde hoofdverblijf;
  
 •    Verkoper beschikt t.a.v. het verkochte over een energieprestatie certificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen;
  
 •    De servicekosten bedragen € 116.77 per maand.
  

Voorrang aan doorstromers

Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning.

De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op