2 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!

3 kamer appartement te huur

Luxemburgstraat 47
1363 BK Almere
32x32 house
96 m²
32x32 bedroom
2

€ 850 per maand


TE HUUR: 4 KAMER APPARTEMENT MET LOGGIA OP DE BOVENSTE ETAGE!

Indien u NIET voldoet aan de hiernavolgende inkomenseisen, is het niet mogelijk de woning aan te huren.

De eisen zijn als volgt:

  • Bij één inkomen dient het bruto jaarsalaris minimaal ca. 50 keer de maandhuur van de woning te zijn (bij een woning van bijvoorbeeld € 850,- huur per maand, is het bruto jaarsalaris dus minimaal ca. € 42.500,-). Bij twee inkomens dienen de twee bruto jaarsalarissen samen minimaal ca. 80 keer de maandhuur van de woning te zijn.
  • Verhuur geschiedt uitsluitend aan natuurlijke personen (niet aan bedrijven).
  • De minimale huurperiode is één jaar.
  • De woning is niet gemeubileerd en/of gestoffeerd.
  • Drie maanden borg.
  • Eenmalige administratiekosten ad € 254,20.

Almere Poort is voorzien van alle gemakken van deze tijd. Zo zijn er diverse winkels, supermarkten (o.a. Albert Heijn om de hoek), horecagelegenheden, sportfaciliteiten, diverse basisscholen, kinderopvang en een gezondheidscentrum. Naast het stadsleven biedt Almere Poort de rust en ruimte om te ontspannen. Op fietsafstand kunt u heerlijk uitwaaien op het Almeerderstrand en in het Pampushout en Kromslootpark kunt u wandelen, fietsen en skaten. Ook als u verzot bent op watersport, zijn er hier diverse mogelijkheden. De Haven Marina Muiderzand ligt vlakbij. Almere Poort is dus voor jong en oud en voor iedereen die houdt van zowel het stadse leven, maar ook van de natuur.

Royaal 4-kamerappartement van circa 98m2 met ruime woonkamer en loggia. Bij het appartement hoort een parkeerplaats op afgesloten binnenterrein.

De appartementen worden via twee centrale entrees in de zijstraten ontsloten. Hier bevinden zich het bellentableau, de brievenbussen, lift en trappenhuis. Naast de centrale entrees liggen de privébergingen en fietsenstalling. Ook ligt hier de toegang naar de besloten binnentuin en de parkeerplaatsen. Op elke verdieping worden de appartementen via een open galerij ontsloten. Bij elk appartement is één parkeerplaats op het binnenterrein inbegrepen. De parkeerplaatsen liggen direct tegen de achterzijde van het blok aan, op het binnenterrein of halfverdiept onder de collectieve recreatiedekken. Hiernaast beschikt elk appartement ook over een eigen berging op de begane grond.

Indeling:
Via de entree/hal is er toegang tot de twee slaapkamers. Beide slaapkamer zijn gelegen aan de galarijkant. De masterbedroom heeft drie grote ramen, zodat de kamer zeer veel lichtinval heeft. Tevens is er via de hal toegang tot de riante badkamer welke standaard is voorzien van ligbad, toilet, douchehoek en wastafel. Daarnaast is er een separaat tweede toilet. De zeer ruime woonkamer met open keuken heeft een lengte van circa 10 meter! De bijkeuken biedt zeer veel bergruimte en tevens is hier de opstelplaats voor wasmachine en condensdroger gesitueerd.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de drie recreatiedekken in het afgesloten middenterrein. Dit is alleen toegankelijk voor de bewoners.

Huurprijs € 850,-- exclusief servicekosten ad € 57,50 per maand (inclusief parkeerplaats).

Voor meer informatie betreft verhuur zijn wij te bereiken op werkdagen tussen 11 en 12 uur, en tussen 13 en 14 uur op telefoonnummer: 020 543 73 89. Tevens kunt u zich inschrijven via brockhoff.nl/ikwilhuren. Voor bezichtigingen graag online reageren, u ontvangst binnen zo spoedig mogelijk een reactie.

** LET OP: de foto's en plattegronden gelden slechts als impressie**

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op