5 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!
Large

Nieuw

3 kamer appartement te huur

Belgiestraat 34
1363 BL Almere
32x32 house
108 m²
32x32 bedroom
2

€ 750 per maand


Ruim DRIE KAMER APPARTEMENT TE HUUR!

Indien u NIET voldoet aan de hiernavolgende inkomenseisen, is het niet mogelijk de woning aan te huren.

De eisen zijn als volgt:

  • Bij één inkomen dient het bruto jaarsalaris minimaal ca. 50 keer de maandhuur van de woning te zijn (bij een woning van bijvoorbeeld € 635,- huur per maand, is het bruto jaarsalaris dus minimaal ca. € 31.750,-). Bij twee inkomens dienen de twee bruto jaarsalarissen samen minimaal ca. 80 keer de maandhuur van de woning te zijn.
  • Verhuur geschiedt uitsluitend aan natuurlijke personen (niet aan bedrijven).
  • De minimale huurperiode is één jaar.
  • De woning is niet gemeubileerd en/of gestoffeerd.
  • Minimaal 2 a 3 maanden borg.
  • Eenmalige administratiekosten ad € 254,20.

De bijzonder lichte appartement is gerealiseerd in de zijvleugel van het appartementengebouw Fenicië. Het appartement is circa 110 m2 groot en is gelegen op de tweede verdieping van het complex. De diepe doorzon woonkamer met open keuken heeft bijzonder veel lichtinval door de ligging op het zuiden.

Via twee centrale entrees in de Belgiëstraat en de Luxemburgstraat is er toegang via het appartementengebouw Fenicie.In beide entrees bevinden zich het bellentableau, de postkasten, lift en trappenhuis. Naast de centrale entrees liggen de privébergingen en fietsenstalling. Ook is vanuit hier de toegang naar de besloten binnentuin met de recratiedekken. Onder en naast deze dekken bevinden zich de parkeerplaatsen. Bij elk appartement is één parkeerplaats op het binnenterrein inbegrepen.

Indeling:
De ruime entreehal geeft toegang tot het ruime en lichte appartement. De appartementen beschikken over een royale woonkamer met een open keuken. Door de grote raampartijen aan de voor en achterzijde van de woning hebben de appartementen veel lichtinval. De twee slaapkamers zijn aan de voor- en achterzijde van het appartement gelegen. Naast de slaapkamers bevindt zich de riante badkamer voorzien van wastafel, toilet, ligbad en douche. Tevens beschikt het appartement over een tweede separaat toilet. De bijkeuken heeft een opstelplek voor een wasmachine, condensdroger en mechanische ventilatie-unit.

Huurprijs € 750,- per maand exclusief servicekosten ad € 60,00.

Bijzonderheden:

  • De minimale huurperiode is één jaar.
  • De woning is niet gemeubileerd en/of gestoffeerd.
  • Drie maanden borg
  • Eenmalige administratiekosten ad € 250,00.

De foto's gelden slechts als impressie en zijn van andere woningen.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op