3 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

2 kamer vrijstaande woning te koop

Middenweg BP 6
1188 WS Amstelveen
32x32 house
1 m²
32x32 bedroom
1

€ 695.000 k.k.


In de Bovenkerkerpolder tussen Amstelveen en Uithoorn bieden wij de unieke mogelijkheid aan tot het ontwikkelen van uw eigen landgoed. In totaal ruim 7 hectare grond, met op de Middenweg 1 bouwmogelijkheden voor één vrijstaande villa met kelder en bijgebouwen, en op Middenweg 6 bouwmogelijkheden voor een agrarisch woning met stallen. Koop van meer natuurgrond is tot ca. 30 hectare bespreekbaar.

Het terrein kent twee gezichten: de bereikbaarheid centraal in de Randstad, via de provinciale weg N201. Tegelijk vindt u het groen en de rust van de polder, waar u door een slimme tereininrichting in alle privacy van kunt genieten.

De grond maakt onderdeel uit van het Natuurnetwerk Nederland en is gelegen in het plangebied van het Natuurbeheerplan Noord-Holland 2016. Naast een natuurdoelstelling (waterberging, weidevogelgraslanden, water- en oevervegetaties) heeft het gebied een landschappelijke en recreatieve doelstelling. De Provincie Noord-Holland beheert momenteel het gebied en is verkoper.

De bouwmogelijkheden bestaan uit twee voormalige en te slopen boerderijen (woonhuis en opstallen), los te slopen bijgebouwen en diverse percelen grasland, rietland, en water, welke zijn ingericht als plas, vochtig hooiland, hakhoutbos en moeras.

Er zijn voor u diverse varianten mogelijk om het terrein aan te kopen. De ruim 30 hectare kan aan één koper verkocht worden, maar het is ook mogelijk om het terrein in twee delen te verkopen en toe te delen aan huisnummers 1 en 6.

De percelen zijn gelegen langs de N201: een nieuw omgelegde provinciale weg van Hilversum tot aan de Noordzee. Via de N201 zijn zowel de snelwegen A2 en A4 snel bereikbaar, en bent u tevens binnen 10 minuten bij de oprit van de A9 in het Stadshart van Amstelveen.

Op korte afstand zijn zowel in Uithoorn als in Amstelveen diverse winkelvoorzieningen beschikbaar. Maar ook steden en dorpen als Haarlem, Hilversum, Amsterdam en Schiphol zijn met de auto snel bereikt.

U kunt uw landgoed laten aanmerken als NSW-landgoed. Dit geeft u aanzienlijke (fiscale) voordelen, maar hier zijn een aantal voorwaarden voor. U hoeft bij het aanvragen niet meteen aan alle voorwaarden te voldoen. In de brochure Rangschikking als landgoed- Voorwaarden leest u wat de mogelijkheden zijn, wij sturen u deze graag toe. Uitgangspunt is dat koper een eventuele aanvraag uitvoert. Verkoper geeft geen garanties voor de daadwerkelijke toekenning van een NSW-status.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op