6 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!
Large

Nieuw

2 kamer bovenwoning te koop

Jozef Israelskade 28-A
1072 RW Amsterdam
32x32 house
48 m²
32x32 bedroom
1
32x32 bathroom
1

€ 325.000 k.k.


Charmant en gerenoveerd 2 KAMERAPPARTEMENT met balkon op het noord-oosten, gelegen aan de Jozef Israëlskade in het zo geliefde De Pijp, op de grens met de gezellige Rivierenbuurt en het chique Oud-Zuid. In deze populaire buurt zijn op loopafstand veel leuke winkeltjes, een zeer divers aanbod van cafés en een grote variëteit aan restaurants. Ook de beroemde Albert Cuypmarkt, het Museumplein en het mooie Sarphatipark zijn op korte afstand gelegen. De woning ligt aan het Amstelkanaal waar deze kruist met de Boerenwetering.

For English translation see below!

In 2015 is het appartement van binnen gerenoveerd, waarbij alle wanden en plafonds glad gestuct zijn, er een nieuwe keuken met inbouwapparatuur is geplaatst en de badkamer en w.c. zijn vernieuwd.

Bouwjaar circa 1923, woonoppervlakte circa 48 m². Gelegen op erfpacht, uitgegeven door de gemeente Amsterdam onder de Algemene Bepalingen 2000, canonherzieningsdatum 15 juni 2054. De canon voor het huidige tijdvak is afgekocht.

Indeling
Via de gezamenlijke entree komt u via het trappenhuis op de eerste verdieping. Meterkast. Entree met ruimte voor garderobe. Toilet met fontein. De woonkamer is bijzonder licht door een brede raampartij aan de waterkant. Er is een speelse indeling met een zithoek met zicht over het water en er is ruimte voor een eettafel. De moderne half open keuken is compleet ingericht met diverse inbouwapparatuur, onder andere 4 pits gaskookplaat, een oven, afzuigkap, koel-/vrieskast, een vaatwasmachine en verzonken spoelbak. Vanuit de keuken is het op het noord-oosten gelegen balkon bereikbaar. Balkon met vaste kast met c.v. ketel. Aan de achterzijde treffen we aan de slaapkamer aan met ruimte om een kastenwand te plaatsen. Tevens is de badkamer via de slaapkamer bereikbaar. Moderne badkamer met ruime regendouche, wastafel in fraai wastafelmeubel en aansluiting voor wasmachine.
Op de vierde verdieping is nog een praktische berging.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is goed met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Trams 12, 3 en 24, Bus 65 en stations RAI en Zuid bevinden zich in de directe omgeving. Op de nabije Ferdinand Bolstraat bevindt zich tevens een station van de Noord/Zuidlijn die in 2018 operationeel zal zijn. Binnen enkele minuten bent u op de snelwegen A10 of de A2. Ideaal aan deze straat is de ruime parkeergelegenheid, doordat aan twee zijden van de straat kan worden geparkeerd, terwijl er slechts aan één zijde bebouwing is.

Bijzonderheden

 • Vrij uitzicht over water
 • In 2015 gerenoveerd
 • Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
 • Verwarming en warm water via c.v. ketel (Intergas 2015)
 • Ruime, lichte bovenwoning
 • Moderne afwerking met gestucte wanden en plafonds
 • Actieve en financieel gezonde VvE
 • Servicekosten € 103,23 per maand
 • Jozef Israëlskade 28A is een gemeentelijk monument
 • Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond

* Erfpacht afgekocht tot 15 juni 2054

Charming and renovated 2 ROOM APARTMENT with balcony facing north east, located at Jozef Israëlskade in the popular Amsterdamse Pijp area. At walking disctance there are nice shops, a divesity of cafe's and restaurants. The famous Albert Cuypmarkt is closeby aswell.
The apartment was renovated in 2015 and all the walls and ceilings are plastered, the kitchen was renewed, as well as the bathroom and toilet.

Year of construction approximately 1923, residential area approximately 48 sqm. Delivery date by mutual agreement, leasehold ground, ground rent bought off untill June 15, 2054.

Lay out: General entrance to the first floor. Meter cupboard. Entrance of the apartment and modern toilet with sink. The living room offers lots of light and has a lovely view over the water at the front. Modern semi open kitchen with several built in kitchen appliances a.o. gashob, oven, extractor, refrigerator/freezer, dishwasher and sink. One can enter the north-east facing balcony. Balcany with fixed cupboard with central heating system. At the rear of the apartment is the bedroom with entrance to the modern bathroom. Modern bathroom with rainshower, sink in vanity cabinet and washing machine connection.

There is a separate storage room at the fourth floor.

The apartement is centrally located close to the main exit roads and public transport, trams 12, 3 and 24, bus 65 and trainstations RAI en Zuid. The Noord/Zuidlijn trainstation is close by at Ferdinand Bolstraat.

Special features:

 • Lovely view over water
 • Renovated in 2015
 • The apartment is fitted with plastic windowframes with double glazed windows
 • Heating and hot water through central heating system (Intergas, 2015)
 • Modern finishings with plastered walls and ceiling
 • Active Owners association
 • Service charges Owners association € 103,23 per month
 • Jozef Israëlskade 28A is a municipal monument
 • Leasehold land
 • Ground rent bought off untill June 15, 2054
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op