4 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

2 kamer benedenwoning te koop

Benedenland
3648 Wilnis
32x32 house
75 m²
32x32 bedroom
1
32x32 bathroom
1

€ 212.500 v.o.n.


VERKOOP FASE 2 GESTART!!

Na de succesvolle verkoop van fase 1 is de verkoop gestart van de volgende en tevens laatste fase van dit project. Ook deze fase bestaat uit 2 blokken met appartementen op de begane grond en maisonnettes op de eerste en tweede verdieping en met een vliering en terras. Eén van de blokken heeft een heerlijke ligging direct aan het water.

De verkoop van fase 2 is inmiddels in volle gang. De brochure is verkrijgbaar bij de makelaar op kantoor of bij het verkoopkantoor op de bouwlocatie (adres: Marickenlaan 1, Wilnis; iedere woensdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 17.00 uur). Op de projectwebsite staan de brochures en inschrijfformulier ook digitaal.

Tussen de Vlinderbosschool en de Wilnis Wit woningen -ontworpen door Jan des Bouvrie-, worden vier blokjes met in totaal 38 appartementen en maisonnettes gebouwd. Fase 2 bestaat uit 21 woningen en allen beschikken over een tuin of een terras op het zuiden of het westen. Optimaal genieten van licht en de zon. Op het openbare binnenterrein zijn er voldoende parkeerplaatsen. En elke woning heeft een privé berging op de begane grond.
De appartementen en maisonnettes passen helemaal in de woonwijk. Architectonisch zien de woningen er uit als eengezinswoningen. De appartementen hebben de voordeur aan de voorzijde. De maisonnettes hebben de voordeur aan de terraszijde op de eerste verdieping. Middels de gemeenschappelijke trap bij de bergingen is deze verdieping bereikbaar.

Indeling appartement:
Het 2-kamer appartement van circa 75 m² heeft de entree aan de voorzijde. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar. De ruime slaapkamer heeft direct toegang tot de badkamer. De complete badkamer is voorzien van douche, wastafel en tegelwerk. Het is mogelijk om hiervoor een up-grade te kiezen. Het toilet is separaat en ook helemaal compleet. In de inpandige berging bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine en hier bevindt zich tevens de CV-ketel en de WTW-installatie. De tuingerichte woonkamer is erg licht en geeft toegang tot de heerlijke tuin, welke aan het water is gelegen. De woonkamer is tevens voorzien van een open keuken, welke is voorzien van de basis aansluitpunten, zodat deze na oplevering naar eigen smaak kan worden aangebracht.

Boven de appartementen komen de maisonnettes. Deze 3-kamerwoning heeft een woonoppervlakte van 95 m2 en heeft 2 woonlagen en een vliering. De maisonnette heeft een zonnig dakterras op het westen of het zuiden en is bereikbaar vanaf de gemeenschappelijke toegang.

De brochure met prijslijst is verkrijgbaar bij het kantoor van Brockhoff Makelaars in Amstelveen of bij het verkoopkantoor op de bouwlocatie van De Maricken aan de Marickenlaan 1 te Wilnis.
Het verkoopkantoor is iedere woensdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 17.00 uur. Ook zijn alle stukken digitaal te bekijken op de projectwebsite van demarikcen.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op