2 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!

2 kamer appartement te koop

Groenhof 310
1186 GH Amstelveen
32x32 house
64 m²
32x32 bedroom
1
32x32 bathroom
1

€ 235.000 k.k.


In luxe woontoren Stratus gelegen 2-KAMERAPPARTEMENT op de 4e woonlaag met een riant balkon gelegen op het ZUIDEN en een prachtig weids uitzicht. Het appartementencomplex is gelegen naast het populaire winkelcentrum Groenhof met een grote diversiteit aan winkels. Openbaar vervoer (tramlijn 51 halte "Sportlaan" en diverse busverbindingen) is op loopafstand en diverse uitvalswegen zijn in de nabijheid.

For English translation see below!

Bouwjaar 1973, woonoppervlakte circa 64 m². Oplevering kan spoedig.

Indeling: entree voorzien van meterkast en inpandige berging. Vanuit de hal zijn alle vertrekken van het appartement bereikbaar. Ruime woonkamer met open keuken. Ruime slaapkamer met toegang tot het balkon, gelegen op het zuiden met een prachtig vrij uitzicht. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en een aansluiting ten behoeve van een wasmachine. Het toilet is separaat in de woning aanwezig. De woning beschikt over een individuele berging in de onderbouw van het appartementencomplex.

Bijzonderheden:

 • Grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
 • Actieve Vereniging van Eigenaren met professionele administrateur;
 • Verwarming middels blokverwarming, warm water via centrale voorziening;
 • Maandelijkse VvE-bijdrage is € 106,54 voor het appartement en € 8,07 voor de berging. Het voorschot voor de stookkosten en warm water is € 63.39;
 • Aanvullende clausules zullen in de koopakte worden opgenomen;

* Vaste projectnotaris.

2 ROOMAPARTMENT situated on the fourth floor with a balcony facing SOUTH. The apartment is located next to the popular shopping center Groenhof with a wide range of shops. Public transport (tram 51 stop "Sportlaan" / several bus) is within walking distance and several exit roads are in the vicinity.

Year of construction 1973, living area approximately 64 m². Availability within short time.

Classification: Central hall/ entrance with electricity meter cupboard in closet and built-in storeroom. Living room, kitchen, spacious bedroom with entrance to the balcony facing south. Bathroom with bath and wash bin. Separate toilet with wash bin. Separate store room on the ground floor.

Particulars:

 • Largely equipped with double glazing;
 • Active Association of Owners with Professional Administrator;
 • Heating by block heating, hot water also central arranged;
 • Monthly VvE contribution is € 106,54 for the apartment and € 8,07 for the storage. The advance for heating costs and hot water is € 63.39;
 • Additional clauses will be mentioned in the purchase contract;
 • Fixed projectnotary.
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op