2 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

13 kamer vrijstaande woning te koop

Koningsvaren 25
1391 AD Abcoude
32x32 house
295 m²
32x32 bedroom
9
32x32 bathroom
2

€ 1.175.000 k.k.


Deze VRIJSTAANDE VILLA gelegen op een goede locatie in Abcoude heeft maar liefst 9 slaap-/werkkamers. Er zijn in Abcoude niet veel grotere woningen! Deze fijne overmaat aan ruimte is ontstaan doordat de woning extra diep is op de bovenverdiepingen en een KELDER heeft van 57 m².

De villa is gelegen aan de rand van de wijk en aan het einde van de straat op een mooie hoeklocatie. Aan de voorzijde is een dubbele GARAGE aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens is er een grote achtertuin met prachtig vrij uitzicht over het sierwater en de charmante Voordijk. De supermarkt en het leuke centrum van Abcoude liggen om de hoek.

Perceeloppervlakte 825 m², woonoppervlakte circa 295 m², oplevering in overleg.

Abcoude wordt steeds meer ontdekt door bewoners die ruim willen wonen in een charmant dorp, maar mèt de gemakken van de stad binnen handbereik. Dankzij de méér dan uitstekende verbinding met de A2 en de A9 bent u binnen 5 autominuten in bijvoorbeeld Amstelveen of Amsterdam. Ten slotte beschikt Abcoude ook nog over een NS-station. Aan de overzijde van de sloot in de achtertuin is een Plus supermarkt, Gall & Gall en een bakker in een luxe en fraaie nieuwbouwsetting gerealiseerd. De bedrijvigheid en gemakken binnen handbereik, maar door de ligging van de tuin met alle privacy op het eigen hoekperceel.

Zie voor meer informatie over Abcoude, onze reportage op onze site wonenbuiten.amsterdam/abcoude/

Huidige indeling:
Begane grond: de woongedeelten op de begane grond liggen in U-vorm om de ruime hal en entree met garderobe. Dankzij de vele ramen heeft u rondom fraai uitzicht op de tuin en het sierwater daaromheen. De vorm van deze verdieping geeft veel indelingsmogelijkheden met diverse zit- en eetgedeelten. Uiteraard is er een open haard aanwezig. Ook in de keuken is veel ruimte voor diverse indelingen, met bijvoorbeeld een bar of kookeiland.

Eerste verdieping: ruime overloop met toegang tot de vier grote slaapkamers en de twee badkamers. Twee van de vier slaapkamers beschikken over een balkon.

Tweede verdieping: overloop met toegang tot vijf slaap-/werkkamers. De indeling is al goed, maar ook hier kan deze eenvoudig naar wens aangepast worden. Aan zowel de voor- als achterzijde bevindt zich een dakkapel.

Kelder: de kelder is maar liefst liefst 57 m² groot en geeft een unieke toevoeging aan deze villa. Er bevindt zich een wijnkamer, een bar en een hobbyruimte. Dankzij de ruime maten kunt u deze vertrekken eenvoudig inrichten met bijvoorbeeld een sauna- of relaxruimte, een hobbyruimte of als biljartkamer.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich tenslotte een ruime dubbele garage met veel opslagruimte. Een ruimte die zich ook eenvoudig laat aanpassen naar een prettige werkplek of kantoor aan huis.

Bijzonderheden:

  • Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
  • Garage met plaats voor twee auto's;
  • Kelder van circa 57 m²;
  • Negen (!) slaapkamers en twee badkamers aanwezig;
  • De woning is gelegen nabij o.a. winkels, het Abcoudermeer en openbaar vervoer;
  • Door het grote woonoppervlak zijn er diverse mogelijkheden deze villa in te delen.

English summary:
Abcoude has a lot to offer: within five car minutes you can reach Amsterdam or Amstelveen. This villa is situated just a few minutes from the highway, but in nice, quiet and peacefull surroundings.

The center of this charming village is in just a few walking minutes away, as well as the Abcouder Lake.

The villa itself has 9 (!) sleeping rooms, a very large living room wih various floorplan possibilities. There is a large cellar: very suitable for a hobby or TV-room, or for placing a sauna.

The double garage with extra storage room can easily be transformed to a working place at home. With just a few renovations at the kitchen en bathrooms, you will have one of the largest houses in this area!

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op