7 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!

1 kamer appartement te huur

Saturnusstraat 137
2132 HV Hoofddorp
32x32 house
45 m²
32x32 bedroom
1
32x32 bathroom
1

€ 620 per maand


TE HUUR; STUDIO

Let op!! Voor deze huurwoning gelden de navolgende (inkomens)eisen:

  • Bij één inkomen dient het bruto jaarsalaris minimaal ca. 50 keer de maandhuur van de woning te zijn (bij een woning van bijvoorbeeld € 620,- huur per maand, is het bruto jaarsalaris dus minimaal ca. € 38.000,-). Bij twee inkomens dienen de twee bruto jaarsalarissen samen minimaal 80 keer de maandhuur van de woning te zijn. INDIEN U NIET AAN BOVENSTAANDE EIS VOLDOET DAN KOMT U NIET IN AANMERKING VOOR EEN APPARTEMENT!!

  • Verhuur geschiedt uitsluitend aan natuurlijke personen (niet aan bedrijven);

  • Appartementen zijn niet gestoffeerd en/of gemeubileerd;

  • De minimale huurperiode is één jaar;

  • Drie maanden borg.

Indien u een bezichtging wenst dan graag reageren via funda of onze eigen website. U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie.

Huurprijs € 620,00 per maand, exclusief servicekosten ad € 57,91 en exclusief gas, water en elektra ad € 79,16 per maand.

De entree van het complex is netjes afgewerkt en biedt o.a. toegang tot het trappenhuis en lift.
Alle appartementen zijn voorzien van een keuken en een badkamer. Op de het dak bevindt zich een gezamenlijk dakterras. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats en een fiets kan worden gestald in de gezamenlijke fietsenberging. De appartementen hebben geen aparte berging.

Indeling:
Begane grond: centrale entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trappenhuis.

Indeling:
Ruime entree/hal met toegang tot de badkamer welke is v.v. douchehoek, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en condens droger. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en heeft een open keuken zonder apparatuur.

Voor meer informatie betreft verhuur zijn wij te bereiken op werkdagen tussen 11 en 12 uur, en tussen 13 en 14 uur. Indien u een bezichtiging wenst dan graag reageren per mail.

** LET OP: de foto's gelden slechts als impressie en zijn van Saturnusstraat 127.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op