2 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

4 kamer vrijstaande woning te koop

Westbatterijlaan 29
1398 DB Muiden
32x32 house
176 m²
32x32 bedroom
3
32x32 bathroom
1

€ 985.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “De Krijgsman Muiden”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``De Krijgsman Muiden''.
Meer informatie.


De bouw van deze prachtig gelegen Tuinvilla is gestart!

De komende jaren zal er in fases op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden een bijzonder woongebied worden gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. In het gebied worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Ook als u een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor u zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met uw sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaart u straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

De vrijstaande woning met bouwnummer 16 is gelegen aan een afgesloten water, op een ruim perceel met parkeergelegenheid op eigen terrein.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: middels een zij-entree betreedt u de ruime hal met voldoende plek voor een garderobe en toilet. De keuken is in het midden van de woning gepositioneerd waardoor er een speelse indeling ontstaat. Zo is het mogelijk een werk- of speelkamer te realiseren. De woonkamer heeft een mooie schuifpui naar de zijtuin.

Eerste verdieping: middels de overloop zijn de 4 slaapkamers bereikbaar. De badkamer is voorzien van ligbad, douche en wastafel. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en optioneel te voorzien van een extra badkamer en/of inloopkast. Er is op deze verdieping een separaat toilet aanwezig en een berging welke tevens de technische installaties en was- en drogeraansluiting herbergt.

De tuin is gelegen rondom de woning, met aan de westzijde veel gelegenheid voor een heerlijk zonnig terras. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's op eigen terrein. De berging van 10 m2 is aan de woning vastgebouwd.

Er is volop gelegenheid de woning naar eigen wens aan te aan te passen. Graag gaan wij hierover met u in gesprek.

In de koopsom is een stelpost begrepen van € 27.500,00 welke gebruikt kan worden voor het aanbrengen van keuken, tegelwerk en sanitair.

DE TUINEN
Met veel oog voor detail ontworpen villa’s op ruime kavels gelegen langs de Stelling van Amsterdam en de IJmeerdijk. Bijna elke woning is anders, maar er is altijd met aandacht voor binnen, buiten en de samenhang daartussen ontworpen. In de huidige tijd verschuift de aandacht steeds meer van kwantiteit naar kwaliteit. Er wordt steeds gezonder geleefd en er is besef dat we duurzamer moeten leven. In De Tuinen komen natuur en cultuurhistorie bij elkaar.

De oude polder komt tot uitdrukking in de verkavelingsstructuur. De structuur wordt benadrukt door de wegen, sloten en de kavels in één leidend raster vorm te geven waardoor het gebied een geheel wordt. Huizen, terrassen, haventjes, schuurtjes en erfscheidingen gaan mee in de structuur. Er is een rijkheid aan materiaalgebruik. Zo ontstaat een kleurrijk patchwork met een rijke variatie aan huizen in tuinen. Tuinen die kleur geven aan het gebied, tuinen met weelderige bloemen, met hagen en bomen, met vijvers en noem maar op. Binnen de invloedsfeer van het fort ‘de Westbatterij’ is hout (of materiaal met een gelijkwaardige uitstraling) het hoofdmateriaal voor de gevels, daarbuiten is het hoofdmateriaal juist géén hout.

Via drie wandelpaden sluit deze villawijk aan op de IJmeerdijk welke op zeer korte loopafstand te bereiken is. Via het wandel- en fietspad op en langs de IJmeerdijk bent u zo in Amsterdam of in de kern van Muiden. Maar ook het strandje of het park bij de Westbatterij ligt vlakbij.

De meeste woningen zijn gesitueerd aan lange lanen die refereren aan de oude polderstructuur en die ook zicht geven op het Muiderslot. Andere woningen liggen aan de paden naar de IJmeerdijk of aan het haventje. De woningen zijn met grote glaspartijen op de tuin georiënteerd. Er is veel leefruimte op de begane grond door erkers, uitbouwen en gekoppelde ‘tuinhuizen’. Een deel van de percelen biedt de mogelijkheid voor een ligplaats van een sloep.

INFORMATIEHUIS
Graag heet het verkoopteam u van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor u klaar en krijgt u een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart. Kijk voor actuele openingstijden op www.dekrijgsmanmuiden.nl.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op