6 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

5 kamer 2-onder-1-kapwoning te koop

Vecht en Veld 12
3633 AH Vreeland
32x32 house
184 m²
32x32 bedroom
4
32x32 bathroom
1

€ 750.540 v.o.n.


Nieuwbouwproject “Vecht en Veld”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``Vecht en Veld''.
Meer informatie.


BOUW START BINNENKORT!

Wilt u wonen op een buitenplaats? Maar dan wel sfeervol, gezellig en midden in de Randstad? Kom dan kijken op Vecht en Veld, 60 nieuwe woningen, in misschien wel het mooiste nieuwbouwproject tussen Amsterdam en Utrecht. Twee-onder-één-kapwoningen, grote herenhuizen en vrijstaande villa’s.

VECHT EN VELD
Het project Vecht en Veld is gelegen aan de rand van het fraaie Vreeland aan de Kleizuwe, één van de zuiverst bewaarde Vechtdorpen tussen Amsterdam en Utrecht. U woont er echt buiten, maar tegelijk omringd door vele gezellige dorpjes zoals Loenen aan de Vecht of Loosdrecht. De steden Amsterdam, Hilversum en Utrecht liggen op zo’n 10 tot 20 minuten rijden afstand.
Het project bestaat uit een Buitenplaats met daaromheen het Buitengoed. De Buitenplaats in Vecht en Veld vormt het hart van het project. Er komen zes twee-onder-één-kapwoningen in de Hofgaard. Daarnaast bieden het Koetshuis, het Bouwhuis, de Oranjerie en de Wintertuin elk plaats aan vier woningen.

LAATSTE WONING TYPE HOFGAARD (TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING)
Een hofgaard ontstaat als enkele woningen samen een “aaneengesloten” bebouwing vormen waardoor er een binnenhof ontstaat. In Vecht en Veld worden de grote twee-onder-één-kapwoningen middels gemetselde tuinmuren met elkaar verbonden. Er ontstaat een lommerrijk binnenhof met beschutte en private achtertuinen. Aan de buitenzijde van deze bebouwing worden de woningen gekenmerkt door hun topgevels met gebogen lijnen, een bijzonder metselwerkverband en de positionering van de raampartijen. In de brede voortuin bevinden zich 2 parkeerplaatsen naast elkaar.

De woning is bijzonder groot met een woonoppervlakte van 184 m2. En is compleet: met een luxe royale hoekkeuken, fraai sanitair en alle wanden worden zelfs schilderklaar opgeleverd. De begane grond heeft een speelse indeling waardoor een gezellige woonkeuken en aparte woonkamer ontstaat. De zijkamer heeft een extra hoge nok. Tevens is er nog een separate kamer die ideaal als werk- of bijvoorbeeld speelkamer kan worden ingericht. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een VERGROTE badkamer. De zolder heeft mogelijkheden om extra (slaap)kamer(s) te realiseren. Tevens zijn er voorbereidingen getroffen zodat u eventueel een 2de badkamer op deze verdieping zou kunnen realiseren. Twee auto's kunnen in de brede voortuin naast elkaar worden geparkeerd.

Kortom u heeft een perfect huis in een perfect plan. Waar veel kwaliteit is gestopt in het ontwerp aan de binnenkant èn buitenkant van de woningen. Waar over alles nagedacht is: van gemetselde tuinmuren, straatverlichting of de bankjes in een door beukenhagen omzoomd speelplaatsje. Met doorkijkjes naar de vrije velden en de prachtige bomen op de historische plantage. Van harte welkom op Vecht en Veld!

Koopsom bouwnummer 6: € 750.540,00 v.o.n. inclusief reeds gekozen meerwerk; vergrote badkamer op de 1ste verdieping en voorbereiding badkamer op de 2de verdieping.

Onderdeel van het project is het realiseren van een sloepenhaven, direct in de Vecht. Voor de vrijstaande woningen in het Buitengoed (fase 2) geldt dat bij de aankoop tevens een ligplaats is inbegrepen. De eventueel resterende plaatsen worden aangeboden aan de kopers van de Buitenplaats.

Vreeland
Vreeland is een mooi dorp, waarin iedereen zich snel thuis voelt. Dit komt onder andere door de tal van festiviteiten die door de betrokken dorpsbewoners worden georganiseerd. Ook heeft Vreeland vele voorzieningen zoals een buurtsuper Dagwinkel, een basisschool, buitenschoolse opvang, een gezondheidscentrum en diverse gezellige horecagelegenheden. Tenslotte bieden de buurdorpen Nederhorst den Berg en Loenen aan de Vecht veel extra winkelaanbod, met lokale winkels en bijvoorbeeld een Jumbo en Albert Heijn. Tevens ligt de hockeyclub in Loenen aan de Vecht feitelijk tussen Vreeland en Loenen in.

In ‘Vecht en Veld’ woont u op een zeer centrale plek, u bent zo in Amsterdam, Utrecht of het Gooi. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de rijksweg A2. Amsterdam en Utrecht centrum zijn beiden te bereiken binnen 20 minuten. Moet u op de Zuid-as van Amsterdam zijn, dan kost u dat nog minder tijd. Wilt u met de trein, dan kunt u bij station Breukelen, Hilversum of Abcoude opstappen. Deze stations zijn in 10-15 minuten met de auto vanaf Vreeland te bereiken. ‘Vecht en Veld’ is een mooie uitvalsbasis voor al uw bezigheden als werk, vrije tijd, studie en sport.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op