7 kamer vrijstaande woning te koop

Ranonkelstraat 7
1171 ML Badhoevedorp
32x32 house
260 m²
32x32 bedroom
6
32x32 garage
1

€ 925.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “De Slingertuin”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``De Slingertuin''.
Meer informatie.


Neem contact op met de makelaar voor een bezoek aan de bouwplaats om de villa's in aanbouw te bewonderen.

Woningtype D is een vrijstaande villa met serre en garage. De villa heeft een woonoppervlakte van circa 260 m². Voor de garage heeft u een ruime plaats om uw auto’s te parkeren. De villa is gelegen aan een autoluwe straat.

De ruime entree van circa 16 m² op de begane grond is voorzien van een open trap naar de 1e verdieping, toiletruimte, meterkast en nis voor de garderobe. Tevens kunt u vanuit de hal de slaapkamer en badkamer welke gelegen zijn op de begane grond bereiken. Deze villa is qua indeling nog in te delen naar uw woonwensen. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om van de slaapkamer op de begane grond een werkkamer of praktijkruimte te maken. Of wat dacht u van een woonkeuken van circa 50 m²? De villa is voorzien van een serre met rondom glas en openslaande deuren naar de tuin. Heerlijk om te genieten van de zon en uw prachtige tuin.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers van circa 15, 19 en 20 m². De zeer ruime badkamer biedt voldoende ruimte voor een 2e toilet (indien gewenst seperaat), ligbad, douche en wastafelmeubels.

De tweede verdieping telt 2 slaapkamers van circa 11 en 13 m² waarvan er 1 zeer geschikt is al werk/studeerkamer met toegang tot het dakterras van circa 46m² groot. Ook een extra badkamer zou op deze woonlaag tot de mogelijkheden behoren. Tevens zou in samenspraak met de aannemer de 2e verdieping worden vergroot. Hierbij verkleint het dakterras.

Keuken, toilet en badkamer worden casco opgeleverd wat u de volledig vrijheid geeft om hierin keuzes te maken.

De villa zal gebouwd gaan worden zodra de woning verkocht is. Samen met de aannemer kunt u nog beslissen om de woning te laten uitbouwen of om bijvoorbeeld de indeling naar uw wens aan te laten passen. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Koopsom € 925.000,- v.o.n.

Het project 'De Slingertuin' wordt gerealiseerd aan de Orchideelaan in Badhoevedorp. Op het voormalige terrein van tuincentrum Slinger komen 10 vrijstaande en 8 geschakelde villa's. Alle woningen zijn voorzien van een garage en de mogelijkheid om 2 auto's naast elkaar te parkeren op eigen terrein. Badhoevedorp is zeer centraal gelegen: met de auto ben je in 10 minuten in Amsterdam, Schiphol, Haarlem, maar ook Den Haag en Utrecht zijn snel bereikbaar. En met de omlegging van de A9 wordt Badhoevedorp nog een prettigere leefomgeving. In 2018 is deze omlegging gereed en tevens zal het winkelcentrum worden opgeknapt.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op