6 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

7 kamer vrijstaande woning te koop

Ranonkelstraat 15
1171 ML Badhoevedorp
32x32 house
247 m²
32x32 bedroom
6
32x32 garage
1

€ 840.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “De Slingertuin”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``De Slingertuin''.
Meer informatie.


Neem contact op met de makelaar voor een bezoek aan de bouwplaats om de villa's in aanbouw te bewonderen.

Woningtype C is een vrijstaande villa met garage. De villa heeft een woonoppervlakte van circa 247 m². Voor de garage heeft u een ruime plaats om uw auto’s te parkeren. De villa’s zijn gelegen op kavels van 458 m² en 476 m² aan een autoluwe straat.

De ruime entree van circa 16 m² op de begane grond is voorzien van een open trap naar de 1e verdieping, toiletruimte, meterkast en nis voor de garderobe. Tevens kunt u vanuit de hal de slaapkamer en badkamer op de begane grond bereiken. Uiteraard is deze woning qua indeling nog aan te passen naar uw woonwensen. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om van de slaapkamer op de begane grond een werkkamer of praktijkruimte te maken. Ook is de woning nog uit te breiden met bijvoorbeeld een aanbouw aan de achtergevel. Wonen aan de voorzijde en koken aan de achterzijde? Aan u de keuze.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers van circa 15, 19 en 20 m². De zeer ruime badkamer biedt voldoende ruimte voor een 2e toilet (indien gewenst separaat), ligbad, douche en wastafelmeubels.

De tweede verdieping telt 2 slaapkamers van circa 11 en 13 m² waarvan er 1 zeer geschikt is al werk/studeerkamer met toegang tot het dakterras van 48 m². Ook behoort tot de mogelijkheden om op deze verdieping een extra badkamer te realiseren. In overleg met de aannemer zou er ook een mogelijkheid zijn om de verblijfsruimte op de 2e verdieping te vergroten. Hierbij verkleint het dakterras.

Keuken, toilet en badkamer worden casco opgeleverd wat u de volledig vrijheid geeft om hierin keuzes te maken.

Van het type C is reeds 1 villa gebouwd. Samen met de aannemer kunt u nog beslissen om de woning te laten uitbouwen of om bijvoorbeeld de indeling naar uw wens aan te laten passen. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Koopsom € 840.000,- v.o.n.

De getoonde foto's zijn van woningen die in dezelfde stijl gebouwd zijn binnen De Slingertuin en geven een goede indicatie.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op