4 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

6 kamer 2-onder-1-kapwoning te koop

Minckelersstraat
1223 LK Hilversum
32x32 house
163 m²
32x32 bedroom
4
32x32 bathroom
1

€ 587.635 v.o.n.


Nieuwbouwproject “Bergh & Boszicht”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``Bergh & Boszicht''.
Meer informatie.


DE LAATSTE 2 WONINGEN IN BERGH & BOSZICHT! BOUW GESTART!

Vrijwel grenzend aan de bossen van natuurgebied Anna’s Hoeve realiseert BAM Wonen het nieuwbouwproject Bergh & Boszicht: 16 twee-onder-een-kapwoningen in karakteristieke Oudhollandse architectuur. De ligging in het groen van Anna’s Hoeve, de woonoppervlakte van circa 161 m2 met een heerlijke tuin op het zuiden.

Met de bouw van de twee verschillende woningtypes, type D en type E, draagt BAM Wonen bovendien bij aan de duurzaamheidseisen van de gemeente Hilversum. De woningen worden energiezuinig gebouwd, maar zijn vooral ook comfortabel om in te wonen. Stil, nergens tocht, altijd aangenaam op temperatuur en met een gezond binnenklimaat. Standaard hebben de woningen een EPC van 0,40.

Twee-onder-een-kapwoning bouwnummer 9 type dk

Loop via de ruime entreehal de woonkamer in en ontdek dat dit royale herenhuis van bijna zes meter breed écht groot is. De standaard lengte van de woning bedraagt maar liefst 11,2 meter waardoor je woning in de basis beschikt over een extra groot woonoppervlakte van circa 163 vierkante meter.

De eerste verdieping beschikt maar liefst over vier grote slaapkamers, een royale badkamer en een separaat toilet.

De zolder beschikt over een zee aan ruimte voor eventueel extra kamers en is standaard uitgerust met een dakkapel aan de voorzijde en een dakraam aan de achterzijde.

Er is voldoende parkeergelegenheid om de auto dicht bij huis te parkeren. Bovendien heeft deze woning standaard één bestrate parkeerplaats op eigen erf. De woning beschikt over een houten berging in de achtertuin. Ook krijg je een buitenkraan in de achtergevel; handig tijdens het tuinieren.

Deze woning heeft een koopsom van € 587.635,- v.o.n.
(inclusief heipalen voor het realiseren van een uitbouw na de oplevering, gewijzigde krukken en rozetten en het casco opleveren van keuken, toiletten en badkamer)

Bruisend Hilversum
Het mediapark, de televisietoren en het instituut voor beeld & geluid; iedereen kent Hilversum als mediahoofdstad van Nederland. Maar Hilversum is meer dan een omroepstad. De plaats en haar omgeving is vooral uniek door de combinatie van haar stadse karakter met een prachtige groene omgeving. Omsloten door hei, bossen en plassen is Hilversum een heerlijke plek om te wonen en te genieten van de natuur; maar wel met alle gemakken van de stad binnen handbereik.

Het centrum van Hilversum heeft een gezellige mix van bekende winkelketens en typisch Hilversumse zaakjes. Tweemaal in de week is er bovendien een markt midden in het centrum, die in de top tien van markten in Nederland staat. De vele terrassen, restaurants en cafés zorgen voor een gezellige sfeer en de cultuurliefhebber kan zijn of haar hart ophalen in een van de twee bioscopen, podium De Vorstin en theater Achterom.

Hilversum is door haar ligging en maar liefst drie treinstations de ideale uitvalsbasis naar nabijgelegen steden. Met Amsterdam op twintig minuten en Utrecht op een kwartier rij-afstand profiteer je in Hilversum van de rust en natuur van het Gooi en de drukte van de omliggende steden op steenworp afstand.

Anna’s Hoeve
Met het ontstaan van de nieuwste woonwijk van Hilversum, Anna’s Hoeve, bewijst Hilversum waarom zij ook de titel ‘Tuinstad’ heeft verdiend. De wijk, gelegen aan de rand van de stad, is volop in ontwikkeling en krijgt een parkachtige uitstraling met de voor Hilversum zo kenmerkende laanbomen. De wijk is omsloten door de prachtig ingerichte groenstrook van de Anthony Fokkerweg met veel speel- en sportmogelijkheden en de natuurgebieden Anna’s Hoeve en het Laarder Wasmeer.

De woonwijk speelt bovendien een belangrijke rol in de plannen van de gemeente Hilversum om in de toekomst klimaatneutraal te zijn. Niet alleen in de ontwikkeling van de woningen, maar ook bij de inrichting van de openbare ruimte. Dit omvat de keuze voor gebakken klinkers, led-verlichting en oplaadpalen voor elektrische auto’s. Tevens wordt veel aandacht gegeven aan de opzet van de centrale groene as als ecologische verbindingszonde, tijdelijk (groen) gebruik van braakliggende terreinen en natuur- en milieu educatie.

Ook het nieuwe schoolgebouw, Villa Vrolik, is klimaatneutraal. Op het dak liggen zonnepanelen, overal wordt led-verlichting gebruikt en het gebouw is voorzien van een goed ventilatiesysteem. Ook zijn er veel natuurlijke producten in het gebouw verwerkt en is er een groen natuurspeelplein.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op