2 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

6 kamer vrijstaande woning te koop

Maximalaan 6
3645 DT Vinkeveen
32x32 house
198 m²
32x32 bedroom
4
32x32 bathroom
2
32x32 garage
1

€ 1.025.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “Vinkeneiland”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``Vinkeneiland''.
Meer informatie.


BEZOEK DE BOUWLOCATIE!
Graag laten wij u zien waar dit prachtige project gaat komen. Neem contact op met de makelaars op een bezichtiging op de bouwlocatie in te plannen. U krijgt dan een goed beeld van het uitzicht en de goed bereikbare locatie.

De bouwnummers 1 en 3 zijn onder optie, bouwnummers 5, 6 en 8 zijn verkocht!

VINKENEILAND
Aan de Herenweg in Vinkeveen wordt de Maximalaan gerealiseerd waar het kleinschalige nieuwbouwproject Vinkeneiland wordt gerealiseerd. Op het eiland worden 9 zeer ruime woningen aan het water gerealiseerd. Het project bestaat uit vijf vrijstaande villa’s en vier half geschakelde villa’s en beschikken allemaal over een eigen inpandige garage en hebben een vloeroppervlak tussen de 243 m2 en 284 m2 (exclusief garage). De mogelijkheid bestaat om uw eigen boot aan te meren bij uw woning. Tevens hebben de woningen een heerlijk terras welke overkragend aan het water zijn gelegen.

Bijzonder aan het project is dat er geen woning exact hetzelfde is. Het materiaalgebruik is zeer wisselend en er is gekozen voor duurzame materialen zoals keramische gevelstenen, stucwerk, houten gevelkledingen (duurzaam western red cedar), houten kozijnen, hardstenen sierbanden, keramische dakpannen of zinken dakbkleding. Door de gevarieerdheid in de massaliteit en materiaalgebruik heeft iedere woning zijn eigen karakter. Daarnaast zijn de woningen verspringend van elkaar op het perceel gesitueerd zodat dit zoveel mogelijk overeenkomt met de aanwezige lintbebouwing langs de Herenweg. Ook door het variëren met de hoogte van de goten en
de bouwhoogten met veel schuine daken hebben de woningen een dorps karakter zijn de woningen een perfecte toevoeging aan Vinkeveen.

MAXIMALAAN 6 (TYPE E GESPIEGELD)

Deze villa is opgebouwd uit gevels van duurzaam hout en deels uit bakstenen. De woning beschikt over veel ramen en openslaande deuren naar tuin en terras. Aan de tuinkant heeft deze woning een deels overdekt terras.

  • vrijstaande villa
  • gebruiksoppervlakte circa 220 m²
  • perceeloppervlak circa 326 m² (excl. 171 m² water)
  • 4 slaapkamers
  • oppervlakte woonkamer en eetkamer circa 42 m2
  • keuken aan de zijde van het terras
  • master bedroom met walk-in closet en badkamer
  • slaapkamer 2 met eigen badkamer en toilet
  • op 2e verdieping nog twee slaapkamers met gedeelde badkamer en toilet

Koopsom € 1.025.000,-- v.o.n.
(In de koopsom is een stelpost voor keuken en badkamer van € 20.000,-- opgenomen)

LOCATIE
De villa’s worden gerealiseerd op een perceel aan de Herenweg 112 te Vinkeveen. De locatie is gelegen aan de oostzijde van de Herenweg grenzend aan de Vinkeveens Plassen. De woningen zijn aan de zuidzijde van het perceel geplaatst met aan de noordzijde de toegangsweg. De woningen zijn zoveel mogelijk op het water georiënteerd en hebben een mogelijkheid om een aanlegplaats te realiseren. Om dit te bereiken is het water aan de zuidzijde aanzienlijk verbreed en zijn de terrassen overkragend aan het water gelegen. De twee woningen ten oosten van het perceel zijn geheel op de plassen georiënteerd. De houten gevelbekleding versterkt de uitstraling van de waterwoningen. Aan de zuidzijde van de woningen worden langgerekte eilanden aangelegd met begroeiing zoals o.a. wilgen om voor nog meer privacy te zorgen.
Door de toegangsweg aan de noordzijde en het verbrede water aan de zuidzijde zijn er ruime doorzichten.

VINKENVEEN
Vinkeveen is een waterrijk dorp gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en Utrecht en maakt samen met onder andere Abcoude, Wilnis en Mijdrecht onderdeel uit van de Gemeente De Ronde Venen. Binnen 25 minuten bent u zowel in het centrum van Utrecht als in het centrum van Amsterdam of op Schiphol. Vinkeveen staat bekend om haar waterrijke gebied: De Vinkeveense Plassen. Deze plassen bieden voor ieder wat wils op het gebied van recreatie en natuur. De plassen worden gekenmerkt door de legakkers. Voor waterrecreatie zijn hier unieke mogelijkheden.

Koopsommen vanaf 920.000,-- tot € 1.265.000,-- v.o.n.
(In de koopsom is een stelpost voor keuken en badkamer van € 20.000,-- opgenomen)

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op