Large

Verkocht onder voorbehoud

8 kamer vrijstaande woning te koop

Omloop
1391 DS Abcoude
32x32 house
230 m²
32x32 bedroom
7
32x32 bathroom
1
32x32 garage
2

€ 1.000.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “Land van Winkel - fase 4”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``Land van Winkel - fase 4''.
Meer informatie.


Na de succesvolle verkoop van de eerdere fasen is ook de verkoop van de 4de fase in volle gang. Fase 4 is gelegen aan de landelijke rand van de wijk en er is gewerkt met verschillende architecten. Hierdoor ontstaat een gevarieerde woonwijk met stuk voor stuk unieke ontwerpen van vrijstaande en half-vrijstaande villa's. Geen huis is hetzelfde! En de ligging is perfect pal naast Amsterdam!

Bouwnummer 151 - LAATSTE WONING!
Unieke en zeer grote vrijstaande villa in de stijl van een Amerikaans Barn. Ook uniek voor dit project u krijgt de keuze in de kleur waarin de woning wordt uitgevoerd! Kiest u uit de originele Barn kleur: rood, de warme teint: choco, het frisse: blauw of statig antraciet? De woning is maar liefst circa 230 m² met 7 (slaap)kamers en heeft een mooi zinken mansarde kap. Een dubbele garage bevindt zich aan de woning en heeft een directe toegang tot de hal. De garage heeft een puntdak, waardoor er extra bergruimte in de nok is.

Begane grond:
Bijzondere entree met voor de voordeur een voorportaal met eveneens toegang tot de dubbele garage. In de hal bevinden zich de meterkast, toilet en bergruimte met opstelplaats voor de warmtepomp. Vanuit de hal zijn zowel de garage als de woonkamer bereikbaar. De ruime living is gelegen aan de voorzijde. Vanuit de grote keuken is middels de schuifpui toegang tot de heerlijke ruime achtertuin. Een mooi detail bij de woning is de aluminium luiken bij de schuifpui bij zowel de keuken als woonkamer. De achtertuin is tevens bereikbaar door de garage.

Eerste verdieping:
De overloop bevindt zich in het midden en rondom bevinden zich de 5 slaapkamers. De master bedroom is met circa 20 m² heerlijk ruim. Tevens bevindt zich op deze verdieping een ruime badkamer met douche en dubbele wastafel. Het toilet is separaat. Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om de badkamer en toilet naar uw eigen smaak aan te passen of desgewenst casco op te leveren.

Tweede verdieping:
Deze verdieping telt 2 ruime kamers en een technische ruimte. De wasmachine en droger kunnen op de ruime overloop geplaatst worden.

Koopsom € 1.000.000,-- v.o.n. (inclusief afbouwpakket ter waarde van € 7.500,--).

LAND VAN WINKEL
Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam komt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam en Amstelveen. En zelfs Utrecht is binnen een half uur bereikbaar. Abcoude beschikt over een eigen NS station en twee streekbussen bieden een zeer goede verbinding naar de omliggende grote steden. In Land van Winkel worden er circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd, welke aansluiten bij de authentieke en charmante huidige bebouwing van Abcoude met zijn beschermd dorpsgezicht. De eerste bewoners wonen er al met veel plezier!

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op