5 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

1 kamer bovenwoning te koop

De Winkel
3648 LC Wilnis
32x32 house
95 m²
32x32 bathroom
1

€ 295.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “Heeren van Wilnis”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``Heeren van Wilnis''.
Meer informatie.


NOG ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!

De eerste fase van de verkoop van de appartementen “Heeren van Wilnis”. 28 heerlijke appartementen met een weids uitzicht!

Aan de entree van de nieuwe wijk De Maricken zullen twee mooie appartementengebouwen verrijzen: Heeren van Wilnis die samen de karakteristieke toegang naar de wijk vormen.

Als eerste is de verkoop gestart van gebouw 201 bestaande uit 28 appartementen verdeeld over 8 woonlagen. Iedere woonlaag beschikt over slechts 4 appartementen. Op de begane grond bevinden zich de (fietsen)bergingen en de centrale hal met de lift naar de verdiepingen. In totaal worden er 49 appartementen gerealiseerd verdeeld over twee gebouwen.

De heerlijk lichte appartementen beschikken allen 2 slaapkamers en een ruim balkon. De woonoppervlakten variëren van 83 tot 95m2.
Op het openbare binnenterrein zijn er voldoende parkeerplaatsen. Naar verwachting zal de bouw in augustus 2018 starten.

Woningtype B – De Winkel

Entree / hal met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet, badkamer voorzien van douche en wastafel, 2 slaapkamers, ruime woonkamer met open keuken. De keuken is niet inbegrepen en geheel naar eigen wens en smaak uit te kiezen. Vanuit de woonkamer komt u via de openslaande deuren op het ruime balkon van circa 12,5m2. Het balkon is gelegen op het zuiden. Vanaf het balkon kijkt u uit over de weilanden.
De appartementen kenmerken zich door de grote raampartijen en worden standaard van vloerverwarming voorzien.

Het groen, het water en de ruimte om u heen geven een heerlijk gevoel en een prachtig vrij uitzicht vanuit uw nieuwe, lichte appartement. Dat is pas echt genieten!

De brochure met prijslijst is verkrijgbaar bij het kantoor van Brockhoff Makelaars in Amstelveen of bij het verkoopkantoor op de bouwlocatie van De Maricken aan de Marickenlaan 1 te Wilnis.
Het verkoopkantoor is gedurende de vakantie op afspraak geopend.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op