3 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Nieuw

5 kamer hoekwoning te koop

Bouwnummer
3633 AG Vreeland
32x32 house
158 m²
32x32 bedroom
3
32x32 bathroom
1

€ 600.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “Vecht en Veld”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``Vecht en Veld''.
Meer informatie.


START VERKOOP: ZATERDAG 17 FEBRUARI A.S. VAN 10.00 TOT 12.00 UUR
Wilt u wonen op een buitenplaats? Maar dan wel sfeervol, gezellig en midden in de Randstad? Kom dan kijken op Vecht en Veld, 60 nieuwe woningen, in misschien wel het mooiste nieuwbouwproject tussen Amsterdam en Utrecht. Twee-onder-één-kapwoningen, grote herenhuizen en vrijstaande villa’s. De start verkoop van de eerste 22 woningen in deze nieuwe wijk begint zaterdag 17 februari a.s. U bent tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom op het terrein aan de Kleizuwe. Haal de complete brochure op en wandel door deze nieuwe wijk, waar u op het bouwterrein de contouren van de toekomstige woningen ziet liggen. Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 6 maart a.s. tot 12.00 uur.

VECHT EN VELD
Het project Vecht en Veld is gelegen aan de rand van het fraaie Vreeland aan de Kleizuwe, één van de zuiverst bewaarde Vechtdorpen tussen Amsterdam en Utrecht. U woont er echt buiten, maar tegelijk omringd door vele gezellige dorpjes zoals Loenen aan de Vecht of Loosdrecht. De steden Amsterdam, Hilversum en Utrecht liggen op zo’n 10 tot 20 minuten rijden afstand.

Het project bestaat uit een Buitenplaats met daaromheen het Buitengoed. De Buitenplaats in Vecht en Veld gaat als eerste in verkoop en vormt het hart van het project. Vanaf zaterdag 17 februari a.s. zijn van deze eerste fase de brochure met prijslijst en het digitale inschrijfformulier beschikbaar. Er komen zes twee-onder-één-kapwoningen in de Hofgaard. Daarnaast bieden het Koetshuis, het Bouwhuis, de Oranjerie en de Wintertuin elk plaats aan vier woningen.

BOUWHUIS (VIER-ONDER-EEN-KAPWONING)
Het Bouwhuis is een voorgebouw van een landhuis. Meestal vormen twee van deze langgerekte lage gebouwen samen met het landhuis een u-vorm waarbinnen zich een voorplein bevindt. Door deze klassieke opzet komt terug in Vecht en Veld. Samen met het Koetshuis vormt het Bouwhuis, dat overigens architectonisch identiek is, het private voorplein. Het plein wordt ingericht met een mooie gemetselde bloembak.

Bij het Bouwhuis voel je de grandeur van de oude buitenplaats door de rijke architectonische elementen als timpaan, met zink beklede dakkapellen, de metselwerkdetails als hanenkammen, sluitstenen, rollagen en pilasters. Van binnen zijn het moderne woningen met al het comfort en gemak van dien en hebben woonoppervlakte van circa 158 m² (hoek) of 166 m² (tussen).

De woningen hebben een breedte van circa 6,5 meter, waardoor er aan de voorzijde een ruime keuken ontstaat. De tuingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is voor de hoek- en tussenwoning verschillend door de dakconstructie. Beide ruimtes bieden mogelijkheden voor extra (slaap)kamer(s).

Deze woningen zijn meer dan compleet: met een luxe keuken met apparatuur, compleet sanitair en alle wanden worden zelfs schilderklaar opgeleverd. Uiteraard kunt u de woning in overleg met de aannemer aanpassen aan uw woonwensen. Wilt u een inloopkast? Een extra kamer op zolder of een tweede badkamer? Een uitbouw met een lichtstraat of een extra dakkapel? Er is veel mogelijk. De sympathieke bouwers van Trebbe gaan graag met de kopers om de tafel om hun woning perfect te maken. En dan heeft u een perfect huis in een perfect plan. Waar veel kwaliteit is gestopt in het ontwerp aan de binnenkant èn buitenkant van de woningen. Waar over alles nagedacht is: van gemetselde tuinmuren, straatverlichting of de bankjes in een door beukenhagen omzoomd speelplaatsje. Met doorkijkjes naar de vrije velden en de prachtige bomen op de historische plantage.

De woningen van het Bouwhuis krijgen privé parkeerplaatsen voor twee auto’s op eigen terrein in de meeontworpen wagenloods welke achter de woningen zijn gelegen. De wagenloods is eigendom van de bewoners en de parkeerplaatsen zijn privé.

De kaveloppervlakte is exclusief parkeren in de Wagenloods en inclusief eigendom van De Voorhof.

De overige type woningen in de Buitenplaats zijn:
Koopsommen Hofgaard (twee-onder-één-kapwoningen) vanaf € 735.000,-- v.o.n.
Koopsommen Koetshuis (vier-onder-één-kapwoningen) vanaf € 612.000,-- v.o.n.
Koopsommen Oranjerie (vier-onder-één-kapwoningen) vanaf € 522.000,-- v.o.n.
Koopsommen Wintertuin (vier-onder-één-kapwoningen) vanaf € 535.000,-- v.o.n.

Onderdeel van het project is het realiseren van een sloepenhaven, direct in de Vecht. Voor de vrijstaande woningen in het Buitengoed (fase 2) geldt dat bij de aankoop tevens een ligplaats is inbegrepen. De eventueel resterende plaatsen worden aangeboden aan de kopers van de Buitenplaats.

Vreeland
Vreeland is een mooi dorp, waarin iedereen zich snel thuis voelt. Dit komt onder andere door de tal van festiviteiten die door de betrokken dorpsbewoners worden georganiseerd. Ook heeft Vreeland vele voorzieningen zoals een buurtsuper Dagwinkel, een basisschool, buitenschoolse opvang, een gezondheidscentrum en diverse gezellige horecagelegenheden. Tenslotte bieden de buurdorpen Nederhorst den Berg en Loenen aan de Vecht veel extra winkelaanbod, met lokale winkels en bijvoorbeeld een Jumbo en Albert Heijn. Tevens ligt de hockeyclub in Loenen aan de Vecht feitelijk tussen Vreeland en Loenen in.

In ‘Vecht en Veld’ woont u op een zeer centrale plek, u bent zo in Amsterdam, Utrecht of het Gooi. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de rijksweg A2. Amsterdam en Utrecht centrum zijn beiden te bereiken binnen 20 minuten. Moet u op de Zuid-as van Amsterdam zijn, dan kost u dat nog minder tijd. Wilt u met de trein, dan kunt u bij station Breukelen, Hilversum of Abcoude opstappen. Deze stations zijn in 10-15 minuten met de auto vanaf Vreeland te bereiken. ‘Vecht en Veld’ is een mooie uitvalsbasis voor al uw bezigheden als werk, vrije tijd, studie en sport.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op