3 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Onder optie

5 kamer vrijstaande woning te koop

Bouwnummer
1398 CP Muiden
32x32 house
153 m²
32x32 bedroom
4
32x32 bathroom
2

€ 910.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “De Krijgsman Muiden”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``De Krijgsman Muiden''.
Meer informatie.


DE BOOTHUIZEN IN DE TUINEN: VERKOOP GESTART INSCHRIJVEN TOT 23 JULI A.S. 12.00 UUR

Welkom in De Krijgsman Muiden! Op de voormalige Kruitfabrieken ten westen van Muiden wordt gebouwd aan een nieuw woongebied. Hier worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Het gebied De Krijgsman wordt in verschillende deelplannen in de verkoop gebracht. De verkoop van de eerste deelplannen is succesvol verlopen en de eerste woningen hiervan zullen naar verwachting het derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Als u een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor u zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met uw sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaart u straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

BOOTHUIZEN
Zondag gaan de 8 Boothuizen in de verkoop, gelegen op een bijzonder plekje aan het water en met uitzicht op het Muiderslot! De sfeer is er maritiem, industrieel en stijlvol. De materialen zijn van zachtgrijs hout met donkere tonen en gevels van hout en glas. Er zijn serres, vlonders en mooie vergezichten en je kunt de boot direct aan het terras aanmeren. Thuis voelt als vakantie, maar dan het hele jaar door! Kom zondag a.s. naar De Krijgsman voor de brochure met prijslijst en uiteraard een rondrit in de Landrover Defender over het terrein.

INDELING
In de voortuin kunnen 2 auto's worden geparkeerd. Via de entree is de zeer ruime hal bereikbaar. Vanuit de hal is er toegang tot het ruime toilet en de trap naar de eerste verdieping. Naast de voordeur is de deur naar de berging. In deze berging bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De ruimte woonkamer met woonkeuken kenmerkt zich door de vele raampartijen, zodat er vanuit elk plekje een mooi uitzicht is op het water en terras. Middels grote schuifdeuren is het terras bereikbaar. Een heerlijk terras over de gehele breedte van de woning en met een ligging op het zuiden; een plekje om heerlijk te genieten!
Naast het terras beschikt deze woning ook over een zij-tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers. Een werkelijk fantastische kamer is de master bedroom. Deze is voorzien groot hoekbalkon met uitzicht over het water. Daarnaast heeft de kamer een ruime inloopkast met toegang naar de badkamer. Deze badkamer is voorzien van douche en wastafel. De tweede badkamer is zeer ruim en is voorzien van een ligbad, dubbele douche en dubbele wastafel. Ook deze verdieping is voorzien van veel raampartijen.

Koopsom vrijstaande villa's vanaf € 850.000,-- t/m € 1.175.000,-- v.o.n.

INFORMATIEHUIS
U bent na de start verkoop ook van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor u klaar en krijgt u een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
tel: 0294-466 608
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor de actuele openingstijden op de projectwebsite

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op