6 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!

3 kamer benedenwoning te koop

Bouwnummer
1398 DB Muiden
32x32 house
109 m²
32x32 bedroom
2

€ 615.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “De Krijgsman Muiden”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``De Krijgsman Muiden''.
Meer informatie.


Bouw start Q4 2018!

Super mooi gelegen appartement op de begane grond van het kleinschalige appartementen gebouw "Het Parkhof". Het appartement heeft een zonnige grote tuin gelegen op het zuiden en westen met zicht op een klein haventje en het oude kruitbos. Aan het water is een terras gesitueerd.

Het appartement is voor zien van 2 slaapkamers van circa 18 en 19 m2 groot. Een ruime woonkamer van circa 33 m2 met woonkeuken van circa 15m2 aan de tuinzijde. Zowel de keuken als het sanitair en tegelwerk is vanuit het ontwerp luxe voorzien. Uiteraard kunt u bij de showroom dit nog naar eigen smaak laten uitvoeren.

Door de vele grote raampartijen wordt dit bijzondere appartement voorzien van veel licht. Nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact met ons informatiehuis op voor meer informatie 0294-466608.

De Krijgsman Muiden
U bent van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor u klaar en krijgt u een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Welkom in De Krijgsman Muiden! Op de voormalige Kruitfabrieken ten westen van Muiden wordt gebouwd aan een nieuw woongebied. Hier worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Het gebied De Krijgsman wordt in verschillende deelplannen in de verkoop gebracht. De verkoop van de eerste deelplannen is succesvol verlopen en de eerste woningen hiervan zullen naar verwachting het derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Als u een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor u zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met uw sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaart u straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

INFORMATIEHUIS
Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor de actuele openingstijden op de projectwebsite

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op