2 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

6 kamer 2-onder-1-kapwoning te koop

Bouwnummer
1398 CP Muiden
32x32 house
204 m²
32x32 bedroom
4

€ 1.007.500 v.o.n.


Nieuwbouwproject “De Krijgsman Muiden”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``De Krijgsman Muiden''.
Meer informatie.


Start bouw december 2018!

Neem contact op met het informatiehuis voor de beschikbaarheid van de Gracht West op telefoonnummer 0294-466608.

Bouwnummer 6.16
Dit vrijstaande Grachtenpand wordt met recht, door architect Angie Abbink, een bijzonder pand op een bijzondere locatie genoemd. Het pand, ook wel de “hoekpunt” genoemd, ligt op de hoek van De Gracht West en wordt gekenmerkt door een fraai kunstwerk op de gevels. Deze kunstwerken verwijzen naar de legende van de zeemeermin welke ook naar voren komt in het wapen van Muiden.

Dit unieke pand heeft de voordeur op de hoek van het pand waar je binnenkomt in een ruime hal. Vanuit de hal wordt de ruime woonkeuken bereikt van maar liefst ruim 30m2 groot. Middels een kleine split level betreedt je de woonkamer aan de tuinzijde welke door een klein hoogteverschil een plafondhoogte heeft van circa 3 meter. Dit geeft de lichte woonkamer een enorm ruimtelijk gevoel. Middels de openslaande deuren betreedt je de zonnige tuin welke tevens toegang geeft aan de 2 privé parkeerplaatsen.

Op de eerste verdieping wordt de woning voorzien van een luxe badkamer welke door jezelf nog aangepast kan worden met nòg luxer sanitair en tegelwerk. De showroom begeleidt je hier graag in. Tevens bevinden zich er op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers.

De tweede verdieping hebben wij al voor je ingedeeld! Een grote slaapkamer, technische ruimte voor de was en techniek en nog eens twee zolderkamers. Uiteraard is het mogelijk om deze woonlaag naar wens aan te passen.

De Gracht West
In het hart van De Vestingstad bevindt zich de Gracht West, hier staan de meest bijzondere panden met veel aandacht voor detaillering en materiaal. Uniek wonen in een stoere boogwoning, een klassiek gestukt grachtenpand of in ‘de verboden kring’ met voornamelijk houten gevelmaterialisering kan hier aan de Gracht West. Alle woningen zijn prachtig gelegen met uitzicht over de gracht en diepe zonnige tuinen gelegen op het westen. De achtertuinen grenzend aan het openbaar gebied worden omgrensd door groene hagen. Hierachter bevindt zich in het binnenhof de mogelijkheid tot parkeren.

De locatie
Op het terrein van de voormalige Kruitfabrieken ten westen van Muiden wordt gebouwd aan een nieuw woongebied. Hier worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel; voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen naast Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Het gebied De Krijgsman wordt in verschillende deelplannen in de verkoop gebracht. De verkoop van de eerste deelplannen is succesvol verlopen en de eerste woningen hiervan zullen naar verwachting het derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Als je een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor jou zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met een sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaar je straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

INFORMATIEHUIS
Je bent van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor je klaar en krijg je een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor de actuele openingstijden op de projectwebsite

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op