3 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Onder optie

6 kamer geschakelde woning te koop

Bouwnummer
1398 CP Muiden
32x32 house
172 m²
32x32 bedroom
4

€ 759.500 v.o.n.


Nieuwbouwproject “De Krijgsman Muiden”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``De Krijgsman Muiden''.
Meer informatie.


Start bouw december 2018!

Neem contact op met het informatiehuis voor de beschikbaarheid van de Gracht West op telefoonnummer 0294-466608.

De Gracht West
In het hart van De Vestingstad bevindt zich de Gracht West, hier staan de meest bijzondere panden met veel aandacht voor detaillering en materiaal. Uniek wonen in een stoere boogwoning, een klassiek gestukt grachtenpand of in ‘de verboden kring’ met voornamelijk houten gevelmaterialisering kan hier aan de Gracht West. Alle woningen zijn prachtig gelegen met uitzicht over de gracht en diepe zonnige tuinen gelegen op het westen. De achtertuinen grenzend aan het openbaar gebied worden omgrensd door groene hagen. Hierachter bevindt zich in het binnenhof de mogelijkheid tot parkeren.

De Grachtenpanden worden voorzien van luxe en comfort. Zo zijn de woningen voorzien van een vloerverwarmingssysteem welke per ruimte in te regelen is, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren en grote raampartijen in de gevels. De positie van de luxe keuken kan door jezelf bepaald worden, liever aan de voorzijde of aan de achterzijde koken? Het is mogelijk! Ook aan duurzaamheid is gedacht, alle woningen worden voorzien van pv-panelen.

Bouwnummer 5.10 is wel een heel bijzonder grachtenpand uitgevoerd in hout en met een mooi horizontaal en verticaal lijnenspel ontworpen door Architectenbureau Hoogeveen. Samen met de naastgelegen woning vormt het een robuust huis van 3 volwaardige woonlagen met een heerlijk groot balkon op de tweede verdieping. Totaal heeft de woning een oppervlakte van circa 172 m².

Door de breedte van ruim 6 meter biedt de woning mogelijkheden om de keuken zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde te situeren. Op deze manier kan de woning helemaal naar eigen ideeën en smaak indelen. De woning is aan de achterzijde reeds voorzien van een uitbouw van 1,2 meter.

De eerste verdieping is praktisch ingedeeld met drie slaapkamers, een apart toilet en een luxe badkamer welke nog aangepast kan worden met nòg luxer sanitair en tegelwerk. De showroom begeleid je hier graag in. Ook de positie van de badkamer, in het midden of achterzijde van de woning, is een keuze.

Doordat de tweede verdieping een plat dak heeft, is hier een zee van ruimte en zijn er twee kamers gerealiseerd. Er zou zelfs nog ruimte zijn voor een extra badkamer! Vanuit de grote kamer aan de voorzijde is er toegang tot het balkon. Deze is over de gehele breedte van de woning en geeft een fantastisch uitzicht over de gracht. Een heerlijk plek voor een kopje koffie in de ochtendzon. En ’s middags kan er worden genoten in de heerlijke achtertuin welke op het westen is gelegen. De twee auto’s kunnen geparkeerd worden op het afgesloten binnenhof achter de woning.

De locatie
Op het terrein van de voormalige Kruitfabrieken ten westen van Muiden wordt gebouwd aan een nieuw woongebied. Hier worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel; voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen naast Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Het gebied De Krijgsman wordt in verschillende deelplannen in de verkoop gebracht. De verkoop van de eerste deelplannen is succesvol verlopen en de eerste woningen hiervan zullen naar verwachting het derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Als je een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor jou zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met een sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaar je straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

INFORMATIEHUIS
Je bent van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor je klaar en krijg je een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor de actuele openingstijden op de projectwebsite

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op