Large

Onder optie

6 kamer geschakelde woning te koop

Bouwnummer
1398 CP Muiden
32x32 house
199 m²
32x32 bedroom
4

€ 939.500 v.o.n.


Nieuwbouwproject “De Krijgsman Muiden”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``De Krijgsman Muiden''.
Meer informatie.


Start bouw december 2018!

Neem contact op met het informatiehuis voor de beschikbaarheid van de Gracht West op telefoonnummer 0294-466608.

De Gracht West
In het hart van De Vestingstad bevindt zich de Gracht West, hier staan de meest bijzondere panden met veel aandacht voor detaillering en materiaal. Uniek wonen in een stoere boogwoning, een klassiek gestukt grachtenpand of in ‘de verboden kring’ met voornamelijk houten gevelmaterialisering kan hier aan de Gracht West. Alle woningen zijn prachtig gelegen met uitzicht over de gracht en diepe zonnige tuinen gelegen op het westen. De achtertuinen grenzend aan het openbaar gebied worden omgrensd door groene hagen. Hierachter bevindt zich in het binnenhof de mogelijkheid tot parkeren.

De Grachtenpanden worden voorzien van luxe en comfort. Zo zijn de woningen voorzien van een vloerverwarmingssysteem welke per ruimte in te regelen is, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren en grote raampartijen in de gevels. De positie van de luxe keuken kan door jezelf bepaald worden, liever aan de voorzijde of aan de achterzijde koken? Het is mogelijk! Ook aan duurzaamheid is gedacht, alle woningen worden voorzien van pv-panelen.

Op de hoek van deze, door de dakvorm, kenmerkende driekapper ligt de woning met bouwnummer 5.07. Deze door FARO architecten ontworpen woning is met hout afgewerkt. De zijuitbouw over de hele diepte van woning zorgt voor een breedte op de begane grond van maar liefst: 8,75 meter!

Via de entree met trap naar de eerste verdieping kom je in de fantastisch ruime reeds met 1,2 meter uitgebouwde woonkamer. Aan de voorzijde is de complete keuken voorzien, maar er blijft voldoende ruimte over voor de eettafel. Uiteraard behoort het aanpassen van de keuken naar eigen wens tot de mogelijkheden.

Op de eerste verdieping zijn de 3 slaapkamers gelegen en aan de achterzijde de badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel. Het toilet is separaat. Heb je behoefte aan nog meer luxe of liever de badkamer aan de voorzijde van de woning? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Op de tweede verdieping is standaard al een vierde slaapkamer gelegen en een vrij indeelbare ruimte. Door de vele raampartijen is dit een mooie ruimte. De technische ruimte is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van wasmachine en -droger aansluiting en c.v.-ketel.

De achtertuin is op het westen gelegen. En op het achtergelegen parkeerhof is plek voor 2 auto’s.

De locatie
Op het terrein van de voormalige Kruitfabrieken ten westen van Muiden wordt gebouwd aan een nieuw woongebied. Hier worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel; voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen naast Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Het gebied De Krijgsman wordt in verschillende deelplannen in de verkoop gebracht. De verkoop van de eerste deelplannen is succesvol verlopen en de eerste woningen hiervan zullen naar verwachting het derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Als je een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor jou zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met een sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaar je straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

INFORMATIEHUIS
Je bent van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor je klaar en krijg je een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor de actuele openingstijden op de projectwebsite

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op