2 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

4 kamer bovenwoning te koop

Bouwnummer
1186 RW Amstelveen
32x32 house
133 m²
32x32 bedroom
3
32x32 bathroom
2

€ 600.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “Wonen aan de Poel”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``Wonen aan de Poel''.
Meer informatie.


WONEN AAN DE POEL

HET PROJECT
Wonen aan de Poel is een plan aan de rand van een exclusieve, parkachtige omgeving. Leven en genieten staat hier voorop! Ongekend veel privacy, rust en ruimte op enkele minuten afstand van het bruisende Stadshart van Amstelveen. Zeker voor diegene die zich na een drukke dag wil onttrekken aan de hectiek van de stad en het zakenleven, is dit een heel aantrekkelijk plan.

Appartementen Poelstede
Op de derde plek wordt aan de Handweghof het gebouw Poelstede gerealiseerd. Achter de gehandhaafde monumentale gevel van de voormalige Handwegkerk, zijn veertien ultra comfortabele appartementen en penthouses gesitueerd met een gebruiksoppervlakte tussen de 133 m² en 260 m².

In de kelder heeft het gebouw voor alle appartementen een royale berging van 9 m² en voor de twee penthouses zelfs 16 m². De appartementen worden ontsloten via een royaal trappenhuis met een ruime lift. Verder is op eigen terrein van het complex een overdekte parkeervoorziening gemaakt met een zeer bijzonder ‘groen dak’ en gaten waarbomen doorheen kunnen groeien. De namen van de appartementen – Montmartre, Monteverde, Cannes, Gstaad, Manhattan en Monaco – refereren stuk voor stuk aan steden of plekken die qua wonen behoren tot de mooiste en meest geliefde ter wereld.

Het appartement heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een separaat toilet. De ruime hoofdslaapkamer heeft een eigen luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Een van de twee andere slaapkamers is gesitueerd aan de Handweg en zou natuurlijk ook prachtig dienst kunnen doen als werkkamer.

In de techniekruimte, waar de apparatuur staat opgesteld die in deze moderne tijd zorgt voor alle comfort in huis, zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en -droger. Tenslotte bevindt zich in de kelder zich de ruime berging van 9 m2. Kortom een ruim appartement met alle luxe.

Appartement
— Een gebruiksoppervlak volgens NEN 2580 van circa 133 m2
— Gevel op het zuiden van bijna 9 meter
— Ruime entree met garderobe
— Schuifpui naar het terras of balkon van circa 10 m2
— Hoogwaardige keuken met inbouwapparatuur
— Energielabel A
— Drie ruime slaapkamers waarvan één met eigen badkamer en toilet
— Twee badkamers met luxe sanitair
— Een zeer ruime stelpost voor keuken, sanitair en tegelwerk
— Een ruime berging in de kelder
— Een overdekte parkeerplaats

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op