2 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

7 kamer 2-onder-1-kapwoning te koop

Bouwnummer
1391 DS Abcoude
32x32 house
193 m²
32x32 bedroom
6
32x32 bathroom
1
32x32 garage
2

€ 798.700 v.o.n.


Nieuwbouwproject “Land van Winkel - fase 4”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``Land van Winkel - fase 4''.
Meer informatie.


VERKOOP GESTART!

Na de succesvolle verkoop van de eerdere fasen, is ook de verkoop van fase 4 in het project Land van Winkel gestart. Alle verkoopinformatie van de 12 nieuwe woningen staat online op de projectwebsite van landvanwinkel.nl. Deze nieuwe woningen vormen wederom een nieuwe kleinschalige fase in dit bijzondere project. Fase 4 is gelegen aan de landelijke rand van de wijk en er is gewerkt met verschillende architecten. Hierdoor ontstaat een gevarieerde woonwijk met stuk voor stuk unieke ontwerpen van vrijstaande en half-vrijstaande villa's. Geen huis is hetzelfde! En de ligging is perfect pal naast Amsterdam! De verkoopprijzen liggen tussen de € 590.000,-- en € 1.000.000,-- v.o.n.

Bouwnummer 150
Bijzondere en originele twee-onder-één-kap woning in de style van een Amerikaans Barn. Deze in rood Cape Cod hout uitgevoerde woning (met uitbouw) van circa 193 m² heeft een mooi zinken mansarde kap. Naast de woning bevindt zich in de dezelfde stijl als de woning een dubbele garage. Ook deze garage is voorzien van een mansarde kap, waardoor er extra bergruimte in de nok is.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet en trap naar de eerste verdieping. Onder de trap is er een ruime trapkast gemaakt waar tevens de warmtepomp is gesitueerd. De woning heeft een breedte van ruim 8 meter! De woonkamer ligt aan de voorzijde en de keuken ligt aan de achterzijde aan de tuinkant. De gevel is voorzien van grote raampartijen met een schuifdeur naar de achtertuin. Een mooi detail zijn de aluminimum luiken naast de schuifpui. De heerlijke achtertuin ligt op het zuidwesten in is circa 6,5 meter diep en heeft een breedte van circa 16 meter. In de zijtuin aan de voorzijde staat de garage met de mogelijkheden om 2 auto’s te parkeren.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers een de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Ruime verdieping met 2 kamers welke beide zijn voorzien van dakraam. Tevens bevindt zich hier de technische ruimte welke tevens voldoende ruimte biedt voor het opbergen van spullen. Op de ruime overloop bevinden zich de opstelplaats voor de wasmachine en keuken.

Bouwnummer 150 koopsom € 798.700,-- v.o.n. (inclusief afbouwpakket ter waarde van € 7.500,-- en de woning wordt standaard uitgevoerd met een uitbouw van circa 8,5m x 2,4m t.w.v. € 33.700 incl. BTW)

LAND VAN WINKEL
Op slechts twee minuten van het dorpscentrum van Abcoude en 10 minuten vanaf Amsterdam komt een nieuwe woonwijk: Land van Winkel. Door de ideale ligging profiteert u hier zowel van de dorpse charme van Abcoude als de nabijheid van alle voorzieningen van Amsterdam en Amstelveen. En zelfs Utrecht is binnen een half uur bereikbaar. Abcoude beschikt over een eigen NS station en twee streekbussen bieden een zeer goede verbinding naar de omliggende grote steden. In Land van Winkel worden er circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd, welke aansluiten bij de authentieke en charmante huidige bebouwing van Abcoude met zijn beschermd dorpsgezicht. De eerste bewoners wonen er al met veel plezier!

LIGGING
Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. Abcoude heeft goede voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer zijn de terrassen aan de Angstel goed gevuld en is het zien en gezien worden.
Nabij de afslag van de A2, vlak voordat u het dorpscentrum van Abcoude inrijdt, vindt u Land van Winkel. Met de auto bent u dus snel in Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Utrecht. En met een paar minuten fietsen bent u bij NS station Abcoude voor snelle verbindingen per trein en bus naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op