3 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

3 kamer maisonnette te koop

Benedenland
3648 LC Wilnis
32x32 house
94 m²
32x32 bedroom
2
32x32 bathroom
1

€ 260.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “Appartementen en maisonnettes De Maricken”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``Appartementen en maisonnettes De Maricken''.
Meer informatie.


VERKOOP IN VOLLE GANG!!

Tussen de Vlinderbosschool en de Wilnis Wit woningen ontworpen door Jan des Bouvrie, worden vier blokjes met in totaal 38 appartementen en maisonnettes gebouwd.
De heerlijk zonnige woningen beschikken allen over een tuin of een terras op het zuiden of het westen. Optimaal genieten van licht en de zon. Op het openbare binnenterrein zijn er voldoende parkeerplaatsen. En elke woning heeft ene privé berging op de begane grond.

De appartementen en maisonnettes passen helemaal in de woonwijk. Architectonisch zien de woningen er uit als eengezinswoningen. De appartementen hebben de voordeur aan de voorzijde. De maisonnettes hebben de voordeur aan de terraszijde op de eerste verdieping. Middels de gemeenschappelijke trap bij de bergingen is deze verdieping bereikbaar.

Het appartement heeft één slaapkamer en een gebruiksoppervlak van circa 75 m2. Deze woning is perfect voor mensen die gelijkvloers willen wonen mét een eigen tuin.

De maisonnette heeft twee verdiepingen en een vliering. Hierdoor bevat deze woning twee slaapkamer en is de woonoppervlakte 95 m2. De maisonnette heeft een zonnig dakterras op het westen of het zuiden en is bereikbaar vanaf de gemeenschappelijke toegang.

Ieder appartement heeft zijn eigen berging en is standaard voorzien van vloerverwarming.

De brochure met prijslijst is verkrijgbaar bij het kantoor van Brockhoff Makelaars in Amstelveen of op afspraak bij het verkoopkantoor op de bouwlocatie van De Maricken aan de Marickenlaan 1 te Wilnis.
Het verkoopkantoor is vanaf 16 mei a.s iedere woensdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 17.00 uur.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op