Large

Op Koers


1231 LV Loosdrecht


€ 694.500 v.o.n.


Nieuwbouw in Oud Loosdrecht: Wonen in een landelijke en waterrijke omgeving in de Randstad!


Deze karakteristieke en energiezuinige villa is VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD


De royale en complete VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE is gelegen aan de Oud-Loosdrechtsedijk en ligt op een kavel van circa 435 m². De tuin ligt bijna geheel rond te woning, zodat er op ieder moment van de dag van de zon kan worden genoten.
De karakteristieke vrijstaande villa heeft een frisse witte uitstraling en telt maar liefst 205 m² en heeft een breedte van circa 11,6 meter. Deze woning is compleet met een keuken van Siematic en sanitair en biedt volop mogelijkheden om hier uw droomwoning te maken.
Op de eerste verdieping zijn 4 ruime slaapkamers gelegen en ook de zolderverdieping biedt mogelijkheden voor het creëren van extra (slaap)kamers. De woning is tevens zeer energie zuinig. De voorzijde van het dak is geheel voorzien van zonnepanelen.

 

Begane grond:

De woning is voorzien van een heerlijk ruime en lichte woonkamer met uitzicht op de achtertuin. Vanuit de woonkamer maar ook vanuit de keuken loopt u door de openslaande tuindeuren zo de achtertuin in. De woning is voorzien van een Siematic keuken voorzien van gaskookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-magnetron.
In de hal bevindt zich een toiletruimte met wandcloset en fontein.

De woning beschikt over een aangebouwde garage, zodat er ruimte is om de fietsen en tuingereedschap op te bergen en te klussen. Op eigen terrein is er plek om twee auto's te parkeren.

 

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is voorzien van 4 slaapkamers en een handige inloopkast. De complete badkamer is voorzien van douche, wastafel, ligbad en tweede wandcloset.

Via de projectleverancier is het mogelijk om het sanitair en tegelwerk naar eigen wens aan te passen. Desgewenst is het ook mogelijk om de woning casco te laten op te leveren en dan is een verrekenpost beschikbaar.


Tweede verdieping:

De ruime zolder is vrij indeelbaar en kan bijvoorbeeld worden ingericht als (slaap)kamer of voor hobbyruimte. In de technische ruimte worden de installaties geplaatst en de aansluiting voor de wasmachine.


De koopsom is € 694.500,- v.o.n.

 

De woning is zeer energiezuinig. Mede door goede schilisolatie en PV-panelen is de energieprestatie coëfficiënt (EPC) van deze woningen 'nul'. De woningen zijn hierdoor hun tijd ver vooruit en dat merkt u straks zeker in uw portemonnee.


Indien u interesse heeft in deze woning neemt u dan gerust contact met ons op. 


Oud Loosdrecht

Oud-Loosdrecht ligt in de gemeente Wijdemeren, een gemeente met circa 23.000 inwoners. De gemeente Wijdemeren is de grootste gemeente in de Gooi- en Vechtstreek. Een uniek stukje Nederland met veel plassen, moerassen, bossen, vaarten en weiden. Loosdrecht bestaat uit twee delen, namelijk Oud-Loosdrecht (circa 1.350 inwoners) en het grotere Nieuw-Loosdrecht (circa 5.750 inwoners). Loosdrecht is vooral bekend als watersportdorp in de Gooi en Vechtstreek met verschillende aan elkaar verbonden recreatieplassen. Er liggen diverse jachthavens, restaurants en cafés aan de plassen.

 

Maar naast al dat water is er op het vaste land ook genoeg te beleven. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes met, hoe kan het ook anders, op veel plaatsen een prachtig uitzicht over de plassen. Kortom een veelzijdige gemeente met ook goede voorzieningen op het gebied van scholen, sport, recreatie en cultuur.

Neem contact met ons op