Large

De Krijgsman Muiden — Zuidelijke Jaagpad


1398 CP Muiden


€ 592.000 v.o.n.


VERKOOP GESTART!

De Krijgsman Muiden
De komende jaren zal er in fases op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden een bijzonder woongebied worden gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. In het gebied worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Ook als u een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor u zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met uw sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaart u straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJsselmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

De verschillende deelplannen worden per fase in de verkoop gebracht:
1: Het Park, Het Zuidelijke Jaagpad en Het Jaagpad langs de Tuinen
2: De Straat naar de Brug en De Steeg
3: De Tuinen
Veel woningen zijn inmiddels verkocht of onder optie. Kom naar het informatiehuis voor de actuele beschikbaarheid of neem contact op met de verkopend makelaars.

HET PARK EN DE JAAGPADEN
Wonen aan het Parkje
Het park vormt met een binnenhaventje de entree van het plandeel De Vestingstad. Het ligt centraal tussen 26 woningen met een romantische uitstraling in verschillende soorten, die variëren in breedte (beukmaat), diepte en typering. Zo hebben de woningen aan de zuidzijde een op het zuiden georiënteerde tuin met bij de meeste een ligplaats voor uw sloep. Aan de parkzijde hebben de woningen een oprit voor twee parkeerplaatsen op het eigen perceel. De woningen aan de noordzijde hebben een terras op zuid met zicht op het park. U parkeert er op het achtergelegen binnenhof. Vanuit elke woning heeft u zicht op het centraal gelegen park ingericht met bomen met bloesems, gras, een wandelpad en een speelplaats. Het park heeft een lengte van circa 75 meter en een breedte van gemiddeld 25 meter. Via het wandelpad in het park kunt u langs het haventje richting het ‘voormalige kruitbos’ lopen. Het haventje biedt een mogelijkheid voor een ligplaats voor uw sloep indien uw perceel niet direct grenst aan het vaarwater van De Krijgsman.

Wonen aan het Zuidelijke Jaagpad en Jaagpad langs de Tuinen
De term ‘jaagpad’ komt van de tijd dat men zogenaamde trekschuiten over het water voorttrok met paarden. Het waren destijds smalle paden langs het water. De percelen van de woningen aan het ‘jaagpad’ worden met dat idee ontworpen. Het pad dat aan de voorzijde langs de woningen ligt is weliswaar bereikbaar voor een auto maar u waant zich op een fiets-voetgangerspad. Aan de waterzijde heeft u nog een stukje eigen grond met direct toegang tot de ligplaats voor u sloep. De woningen aan het 'Jaagpad langs de Tuinen' hebben een heerlijke tuin op het zuiden en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze woningen zijn voorzien van een veranda aan de achterzijde van de woning. De woningen aan het 'Zuidelijke jaagpad' zijn zeer brede woningen en hebben twee eigen parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerterrein. Bij deze woningen is de veranda gelegen aan de voorzijde van de woningen.

INFORMATIEHUIS
Graag heet het verkoopteam u van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor u klaar en krijgt u een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor actuele openingstijden op www.dekrijgsmanmuiden.nl


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
6 kamer vrijstaande woning

Verkocht

bouwnummer 419
1398 CP Muiden

€ 702.000 v.o.n.
Thumbnail
6 kamer eengezinswoning

Verkocht

Bouwnummer
1398 CP Muiden

€ 592.000 v.o.n.
Thumbnail
5 kamer 2-onder-1-kapwoning

Verkocht

Bouwnummer
1398 CP Muiden

€ 590.000 v.o.n.

Neem contact met ons op