Large

De Slingertuin — Woningtype D


1171 MN Badhoevedorp


€ 925.000 v.o.n.


DE SLINGERTUIN

In het project 'De Slingertuin' is de keuze aan u! De 3 beschikbare villa's kunnen afgebouwd worden naar uw ideeën en wensen. Wilt u een grote woonkeuken of een werkkamer, alles is bespreekbaar!

De diversiteit binnen het plan is groot; er zijn 4 verschillende woningtypen welke zijn gelegen op verschillende kavels. Om het project één geheel te laten vormen, hebben alle villa's een modern en strak uiterlijk. Het ontwerp biedt maximale ruimte op 3 woonlagen.

Neem contact op met de makelaar voor een bezoek aan de bouwplaats om de villa's in aanbouw te bewonderen.

Het project 'De Slingertuin' wordt gerealiseerd aan de Orchideelaan in Badhoevedorp. Op het voormalige terrein van tuincentrum Slinger komen 10 vrijstaande en 8 geschakelde villa's. Alle woningen zijn voorzien van een garage en de mogelijkheid om 2 auto's naast elkaar te parkeren op eigen terrein. Badhoevedorp is zeer centraal gelegen: met de auto ben je in 10 minuten in Amsterdam, Schiphol, Haarlem, maar ook Den Haag en Utrecht zijn snel bereikbaar. En met de omlegging van de A9 wordt Badhoevedorp nog een prettigere leefomgeving. De omlegging heeft inmiddels plaastsgevonden en de oude A9 wordt gesloopt.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
7 kamer vrijstaande woning

Ingetrokken

Ranonkelstraat 7
1171 ML Badhoevedorp

€ 925.000 v.o.n.

Neem contact met ons op