Large

De Slingertuin — Woningtype B


1171 MN Badhoevedorp


€ 590.000 v.o.n.


DE SLINGERTUIN

In het project 'De Slingertuin' is de keuze aan u! Een aantal villa's zijn reeds gebouwd en kunnen zo worden betrokken. Indien u liever een villa aanpast naar uw eigen ideeën en wensen, kan dat ook. Een deel van het project moet nog worden gerealiseerd, zodat bij deze woningen alles nog mogelijk is. Wilt u een grote woonkeuken of een werkkamer, alles is bespreekbaar! Ook de diversiteit is groot; er komen 4 verschillende woningtypen welke zijn gelegen op verschillende kavels. Om het project één geheel te laten vormen, hebben alle villa's een modern en strak uiterlijk. Het ontwerp biedt maximale ruimte op 3 woonlagen.

Graag helpen wij u met het maken van de keuze. Neem contact op met de makelaar voor een bezoek aan de bouwplaats om de villa's in aanbouw te bewonderen.

Het project 'De Slingertuin' wordt gerealiseerd aan de Orchideelaan in Badhoevedorp. Op het voormalige terrein van tuincentrum Slinger komen 10 vrijstaande en 8 geschakelde villa's. Alle woningen zijn voorzien van een garage en de mogelijkheid om 2 auto's naast elkaar te parkeren op eigen terrein. Badhoevedorp is zeer centraal gelegen: met de auto ben je in 10 minuten in Amsterdam, Schiphol, Haarlem, maar ook Den Haag en Utrecht zijn snel bereikbaar. En met de omlegging van de A9 wordt Badhoevedorp nog een prettigere leefomgeving. In 2018 is deze omlegging gereed en tevens zal het winkelcentrum worden opgeknapt.


Beschikbare bouwnummers


Thumbnail
6 kamer vrijstaande woning

Verkocht

Goudsbloemlaan 26
1171 MD Badhoevedorp

€ 590.000 v.o.n.
Thumbnail
6 kamer vrijstaande woning

Verkocht

Goudsbloemlaan 28
1171 MD Badhoevedorp

€ 580.000 v.o.n.
Thumbnail
6 kamer vrijstaande woning

Verkocht

Ranonkelstraat 1
1171 ML Badhoevedorp

€ 595.000 v.o.n.

Neem contact met ons op